Ryzen 3 1200 sistem nasıl?

Bütçe
2200-2400 TL

Emsrems

Hectopat
Güç kaynağı kasaya uyar mı? SSD disk anakarta takılabilir mi? Çünkü anakartın sitesinde desteklenen SSD disklerde bulamadım. O yüzden merak ediyorum. Elimde idareten bir ekran kartı var. Onu kullanacağım. Tüm parçaları Sinerji'den toplamayı düşünüyorum. Sinerji'den önerdiğiniz farklı bir parça varsa değiştirebilirim ama bütçeyi fazla aşamam. Önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU kasaya uyar, SSD anakarta kablo ile takılıyor, direkt anakarta montajlamıyorsun. SATA SSD bu. Ha uyumlu mu, evet uyumlu ama Crucial'da sorun yaşayanlar var, HyperX Fury 3D 299 TL, onunla değiştir derim.

Geri kalan güzel.
Kingston 240GB HyperX Fury Okuma 500MB-Yazma 500MB SATA SSD (KC-S44240-6F) Sanırım bundan bahsediyorsun. Değiştirebilirim.
Crucial BX500'de sorun yaşama şansın var. WD Green al.
WD SSD fazla önerilmiyordu, yanlış görmediysem.

Sonradan HDD ekleyip aynı bellekten bir tane daha alacağım. Yanına HDD ve 1650 Süper almayı düşünüyorum. Uygun mudur? Sistemin son durumu da böyle, herhangi bir sorun yoksa bunu sipariş edeceğim. @Caner Uncu

Güç kaynağının fiyatı değiştiği için değiştirmem gerekiyor. High Power 500W Eco 38A 85+ Bronze Güç Kaynağı(Kutusuz) Bu nasıldır? Yoksa başka bir alternatif önerir misiniz? @Caner Uncu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…