Merhaba arkadaşlar, kullandığım PC'de Ryzen 3 1200 işlemci GTX1060 6 GB versiyonu var .PUBG girdiğim zaman görselde ki gibi işlemci %100 çalışıyor ama ekran kartı Max %15'e çıkıyor düşük ayarlarda oyun daha fazla kasıyor darboğaz %6.4 olarak gözüküyor sitelerde ama anlamadım virüs taraması da yaptım bir şey çıkmadı sizce sorun nedir?
Merhaba arkadaşlar, kullandığım PC'de Ryzen 3 1200 işlemci GTX1060 6 GB versiyonu var. PUBG girdiğim zaman görselde ki gibi işlemci %100 çalışıyor ama ekran kartı Max %15'e çıkıyor düşük ayarlarda oyun daha fazla kasıyor darboğaz %6.4 olarak gözüküyor sitelerde ama anlamadım virüs taraması da yaptım bir şey çıkmadı sizce sorun nedir?
İşlemciye yük bindiren bir oyunda grafik ayarları yükseltip düşürmeniz sadece ekran kartının kullanım miktarını etkiler. Deliler gibi işlemcide darboğaz yiyor sistem. İşlemci upgrade yapmanız gerekiyor. Rekabetçi oyunlarda işlemci önemli. Hikaye tabanlı oyunlarda ise genel olarak ekran kartı önemli.
Öncelikle Ryzen 3 1200 tam olarak GPU besleyemiyor. Oynadığınız Online oyun illaki darboğaz olacaktır. Ayarları yükseltmeye bakın düşürürseniz yük işlemciye daha çok biner. V-Sync açıksa kapatın ve ekran kartı sürücülerini güncelleyin.
İşlemciye yük bindiren bir oyunda grafik ayarları yükseltip düşürmeniz sadece ekran kartının kullanım miktarını etkiler. Deliler gibi işlemcide darboğaz yiyor sistem. İşlemci upgrade yapmanız gerekiyor. Rekabetçi oyunlarda işlemci önemli. Hikaye tabanlı oyunlarda ise genel olarak ekran kartı önemli.
Ryzen 1200 çok berbat bir işlemcidir, 1050 Ti'ye bile darboğaz yapıyorken, işlemci ağırlıklı bir oyunda GTX 1060'a 4K çözünürlükte bile yetersiz gelir.
Ryzen 1200 çok berbat bir işlemcidir, 1050 Ti'ye bile darboğaz yapıyorken, işlemci ağırlıklı bir oyunda GTX 1060'a 4K çözünürlükte bile yetersiz gelir.