Ryzen 3 1200 ve 1050 Ti Sistem Ne Kadar Eder?

*MSI Gaming X 1050 Ti
* AMD Ryzen 3 1200
* G.Skill Aegis 8 GB DDR4 3000 MHz RAM
* MSI A320M Pro VH-Plus
* Cooler Master 500W PSU
* TX K3S KASA
* Seagate Barracuda 1 TB HDD

Tam 1 sene önce 26 Ağustos'ta 3050 TL'ye topladım. Ekim ayında kullanmaya başladım. Geç gelmesi sebebiyle. Ne kadara satarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiğiniz cevapların yanlış olduğunu düşünüyorum. 2. el piyasasına bir göz atın.
1600-1700 2 senelik olsa tamam ama abartmışsınız.
Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın, bencesini söyledim. Dediğiniz gibi ikinci el piyasasına bakacak olursak daha yüksek fiyata ilana verebilir. Fakat benim de dediğim gibi “aklı başında” bir kullanıcı daha yüksek bir fiyata almayacaktır.

Verdiğiniz cevapların yanlış olduğunu düşünüyorum. 2. el piyasasına bir göz atın.
1600-1700 2 senelik olsa tamam ama abartmışsınız.
2.800 TL civarında sıfır RX 570 ve R5 1600'lü sistem alınabiliyor. Arkadaşında dediği gibi "Aklı başında" bi alıcı 2.000 TL üzerinde almaz.

Nvidia kartlar uçuk fiyatlara satıldığı için GTX 1050 Ti hala değerli sayılır. Buna rağmen bilinçli kullanıcılar RX 570 - 580 satın alır. Parça satışı yapabilirsiniz. Ciddi ölçüde fiyat düşmediğiniz sürece sistemi komple satmanız pek mümkün değil. Piyasadaki hazır sistemlerin fiyatları ile kıyaslama yaparak karar verebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı