Ryzen 3 1200 ve GT 1030 Sistem Toplama

BatuhanRS

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, aşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum. O fiyata daha iyi parçalar varsa önerirseniz sevinirim.

Arkadaşlar bütçem 1450 TL. Bütçemi aşamam veya arttıramam. Eskiden kalma kasa ve eskiden kalma HDD mevcut. Bu yüzden onlara ihtiyacım yok. Sistemi bir hafta içinde alacağım.

Çok fazla oyun oynamıyorum lakin arada CS GO ve Owerwatch oynuyorum. Sistemi toplama amacım giriş orta seviye yazılım programları; Java, JS, CSS, html ve grafik tasarım; Abode Photoshop, Abode After Effects, Abode İllustrator. Genellikle standart 2D ve normal 3D amatör olarak kullanıyorum. Amacım öğrenmek.

Böyle bir sistem topladım. Bütçe amaç için yetersiz fakat bu kadar param var. RAM'i sonradan yükseltecegim. Şu anlık önemli olan yazılım programları ağırlıklı olarak onları kullanıyorum. Önerilerinize açığım, tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler ...

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 1030 alırken fanlı modeli tercih etmelisiniz.

Sistemi gayet iyi toplamışsın bence ama RAM 2. el alabilirsin senin için bir tane buldum kafana yatarsa 45 lira 45 liradır. Kingston HyperX Fury Black 4 GB 2666MHz DDR4 RAM - RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 469999297. (45 TL buradan arttı)

TX PSU 1 aydır kullanıyorum hemde kasayla birlikte gelen 120W dandik sandığım bir PSU idi gayet beğendim.

Şimdi bir tanede anakart buldum. Satılık ASUS B350 - PLUS / AMD RYZEN - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 470604369 bu bir üst modeli senin seçtiğinin.
Yok ben O.C yapmam işim olmaz diyorsan ASUS PRIME A320M-K Anakart "Ryzen işlemciler için" - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 460376865 bu da senin anakarttan. (60 TL buradan arttı)

Ne yaptı toplam 955 TL kaldı ekran kartına 495 TL https://www.incehesap.com/sapphire-amd-radeon-rx-560-pulse-2gb-gddr5-128bit-dx12-ekran-karti-11267-02-20g-fiyati-35739/

1030 ile aralarındaki fark neredeyse 2 kat. UserBenchmark: AMD RX 560 vs Nvidia GT 1030

Çok yazdım biliyorum ama her mesajımdan sonra ceza yediğim için hepsini bir kerede yazıyım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…