C candemirr1 Decapat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 46 4 Mayıs 2019 #11 GreyWarden dedi: Gerekli olduğunu düşünmüyorum. R3 1200 ve RX 560 pek ısınan bileşenler değiller .İlerde ihtiyaç duyarsanız eklersiniz. Genişletmek için tıkla... Ucuz ama kaliteli bir monitör önerir misiniz 2. El olur Bu sisteme uygun
GreyWarden dedi: Gerekli olduğunu düşünmüyorum. R3 1200 ve RX 560 pek ısınan bileşenler değiller .İlerde ihtiyaç duyarsanız eklersiniz. Genişletmek için tıkla... Ucuz ama kaliteli bir monitör önerir misiniz 2. El olur Bu sisteme uygun
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.819 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2019 #12 candemirr1 dedi: Ucuz ama kaliteli bir monitör önerir misiniz 2. El olur Bu sisteme uygun Genişletmek için tıkla... Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Maksimum bütçeniz ne kadar?
candemirr1 dedi: Ucuz ama kaliteli bir monitör önerir misiniz 2. El olur Bu sisteme uygun Genişletmek için tıkla... Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Maksimum bütçeniz ne kadar?
M Muhammed4747 Kilopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 379 4 Mayıs 2019 #13 Nanokatalog'tan alma 1 ay beklersin. Kargo'nun gelmesini.
C candemirr1 Decapat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 46 4 Mayıs 2019 #14 GreyWarden dedi: Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Maksimum bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Bursa İnegöl 150 200 civarı
GreyWarden dedi: Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Maksimum bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Bursa İnegöl 150 200 civarı
C candemirr1 Decapat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 46 4 Mayıs 2019 #15 Muhammed İ. dedi: Nanokatalog'tan alma 1 ay beklersin. Kargo'nun gelmesini. Genişletmek için tıkla... Sorun değil
Muhammed İ. dedi: Nanokatalog'tan alma 1 ay beklersin. Kargo'nun gelmesini. Genişletmek için tıkla... Sorun değil
M Muhammed4747 Kilopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 379 4 Mayıs 2019 #16 Birde böyle birşey var. Ürün bozuk çıkınca garanti sıkıntısı da var. Nano Katalog - Şikayetvar Nanokatalog şikayet ve yorumları Şikayetvar'da! Nanokatalog nasıl? diye merak ediyorsanız sayfamızdan kullanıcı yorumlarını okuyabilir ve siz de yazab... www.sikayetvar.com
Birde böyle birşey var. Ürün bozuk çıkınca garanti sıkıntısı da var. Nano Katalog - Şikayetvar Nanokatalog şikayet ve yorumları Şikayetvar'da! Nanokatalog nasıl? diye merak ediyorsanız sayfamızdan kullanıcı yorumlarını okuyabilir ve siz de yazab... www.sikayetvar.com
C candemirr1 Decapat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 46 4 Mayıs 2019 #17 Muhammed İ. dedi: Birde böyle birşey var. Ürün bozuk çıkınca garanti sıkıntısı da var. Genişletmek için tıkla... Tanıdığım biri var böyle şeylerle ilgilenen
Muhammed İ. dedi: Birde böyle birşey var. Ürün bozuk çıkınca garanti sıkıntısı da var. Genişletmek için tıkla... Tanıdığım biri var böyle şeylerle ilgilenen
M Muhammed4747 Kilopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 379 4 Mayıs 2019 #18 Ben uyarımı yaptım karar sizindir. İncehesap,Sinerji vb. sitelere bak
C candemirr1 Decapat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 46 4 Mayıs 2019 #19 Muhammed İ. dedi: Ben uyarımı yaptım karar sizindir. İncehesap,Sinerji vb. sitelere bak Genişletmek için tıkla... Oralardan daha pahalıya gelir diye ellemiyorum bütçem kısıtlı
Muhammed İ. dedi: Ben uyarımı yaptım karar sizindir. İncehesap,Sinerji vb. sitelere bak Genişletmek için tıkla... Oralardan daha pahalıya gelir diye ellemiyorum bütçem kısıtlı