Neredeyse değil besliyor zaten. Forumda rastladığınız başlık ve yorumlara aldanmayın. Hangi parçalar hangileriyle nasıl çalışıyor hangi oyunda veya programda nasıl performans veriyor diye Google' da bir zahmet araştırın.Ryzen 1200 GTX 1060'ı bile neredeyse besleyebilecek kadar güçlü bir işlemcidir.
Google' da bir zahmet araştırın.
İ3 8100 çok daha güçlü. Zamanınız varsa h ve b serisi yeni anakartların çıkışını bekleyin.Yanlış hatırlamıyorsam i3 8100 ryzen 1200, 1300x ve 1400 ' ü oyun performasında üstün.Yani şimdi bende ileride aynı parçalar ile sistem toplamayı düşünüyordum, bu durumda sizce Ryzen 3 1200 ve i3 8100'den hangisini almalıyım ?
Neredeyse değil besliyor zaten. Forumda rastladığınız başlık ve yorumlara aldanmayın. Hangi parçalar hangileriyle nasıl çalışıyor hangi oyunda veya programda nasıl performans veriyor diye Google' da bir zahmet araştırın.
Abartmayin isterseniz. Çok azda olsa darboğaz olacaktır. Ama bu rahatsızlık verecek kadar büyük derecede olmaz.
Ben abartmıyorum. Bu ürünleri almadan önce detaylı bir şekilde araştırma yaptım zaten ve şuana kadar tek darboğazı PUBG' de yaşadım oda nadiren. Zaten Ryzen 1200 GTX 1060' a fazlasıyla yeter demiyorum ben. İkiside biriyle eşleşebilecek en üst sınırdaki parçalar. Ayrıca hız aşırtma yapmadım henüz. Dar boğaza takılan hız aşırtma yapmaktan korkmasın lütfen çok ileri gitmediğiniz sürece devasa soğutuculara ihtiyacınız yok bir sürü rehber var bu modelin hız aşırtması konusunda.
Bu videoyu'da şuraya bırakıyorum ,kişilerin değil testlerin doğruluğuna itimad edersiniz belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.