Ryzen 3 1200 ve GTX 1050 Ti sistem düşük performans sorunu

Froter

Kilopat
Daha fazla  
Ben bilgisayarımı 2018 Şubat'ta Vatan'dan toplamıştım. Topladıktan sonra bir yere gittim orada Windows kurdular. Bilgisayarı ilk açtığımda Windows Defender HackTool:Win32/AutoKMS diye virüs uyarısı yapmıştı, sonra bunu temizledi. İnternetten araştırdığımda bunun crackli Windows'larda çıktığı yazıyordu. Oyunlarda gerekli FPS'i alamıyordum. Youtube'da bir sürü GTX 1050 Ti ile ilgili oyunlarda FPS testleri vardı. PUBG'yi akıcı oynayamıyordum, sonra bir sorun çıktı oyunlar siyah ekranda falan kalıyordu PC açılınca, masaüstü falan gelmiyordu. Ben de harddiski değiştirdim. Eski PC'nin harddiskiydi çünkü. Yeni harddisk alıp format attırdım 1 ay önce.

Şimdi de yine oyunlarda gereken FPS'i alamıyorum. LoL'de büyük TF'lerde kasıyor oyun. PUBG yine akıcı değil ve her oyunda saniyelik küçük FPS düşüşü oluyor. İnternette araştırdığımda crackli Windows'lar güvenilir değil ve performans düşüşü oluyormuş. Acaba sorun crackli Windows olduğundan mı yoksa 60 Hz monitör kullandığımdan mı? Ne yapmam gerekiyor acaba? Youtube'da izlediğimde GTX 1050 Ti ile PUBG oynayanlar oyunu akıcı oynuyor, hiç takılma donma olmuyor ama bende oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim

Sistemim bu :
  • İşlemci: AMD Ryzen 3 1200
  • Anakart: MSI A320M PRO-VH Plus
  • Ekran kartı: ASUS Expedition GTX 1050 Ti
  • RAM: Corsair 8 GB DDR4 2400MHz CL14
  • SSD: Sandisk 120GB Plus SATA 3.0 SSD (Okuma 530MB / Yazma 400MB)
  • Harddisk: WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache
  • Güç kaynağı: CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 450W
  • Kasa: CORSAIR GRAPHITE SERİSİ 270R MidT ATX PENCERELİ KASA

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum aynı sistem bende de var. Ryzen 3 1200 ve GTX 1050 Ti , LoL'de 5V5 TF' ye girdiğimde fps 55 lere kadar düşüyor bunu çok araştırdım. LoL forumunda Ryzen işlemciden dolayı böyle olduğunu söylemişler.

Bide bu arada formattan önce bilgisayarda ses takılması oluyordu. Ses 1 dakikalığına takılıyodu, günde 1 2 kez oluyordu. Formattan sonra yine oluyordu. Yani format işe yaramadı. Acaba Crack'li Windows olduğundan mı ?

Buradan Windows 10'u indir ve format at.
17133.1.180323-1312.RS4_RELEASE_CLIENTPRO_OEMRET_X64FRE_TR-TR.ISO
Crack veya etkinleştirme aracı kullanma.
Ses sorunun için format attıktan sonra ses sürücünü güncelle.
Sürücü bulucu kullanma ve sürücüleri kendin yükle.
BIOS sürümünü'de belirt.
Merhaba 2 gün önce format USB'si hazırladım technopat youtube'daki gibi technopat sosyal dende yardım alarak. Şu an format USB'si var. Windows 10 format atıyım mı ?
BIOS sürürümüm 3.0.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı