İnternette baktığımda Windws.old format attıktan sonra eski Windows tan kalıyomuş ve bu işleri iyi bilen hiç bir tanıdık yok. Başka bir çözüm öneriniz yok mu acaba ? Bayağı uzun zamandır sorun yaşıyorum artık bıktım yani.Windows.old olmamalıydı. Bilen birine verin ve temiz kurulum yapsın. Yani tüm HDD'yi biçimlendirsin veya SSD ne varsa.
Dostum ben bilgisayarı topladım gittim bilgisayarcıya 50 TL'ye Windows kurdurttum ve bana korsan Windows kurmuş ona sinirlendim. Şu an Windows 10 format USB'si hazırlayıp format attım. Key'de alacağım zaten.Kusura bakmayin ama yaptiginiz ayip. Yaklasik 3000TL ye bilgisayar toplayip surada 20-30 TL Windowsa veremiyor musunuz ? Adamlar sirf bizim keyfimiz icin mi ugrasip kodluyor o windowsu ? Lütfen emege biraz saygili olun orjinal kullanin kullandirin.
Konuştuğumuz konu ile ilgili bir yer buldum bi bakarmısınız acaba Windows 10 Temiz Kurulum Nasıl Yapılır?Windows.old olmamalıydı. Bilen birine verin ve temiz kurulum yapsın. Yani tüm HDD'yi biçimlendirsin veya SSD ne varsa.
Kusura bakmayin ama yaptiginiz ayip. Yaklasik 3000TL ye bilgisayar toplayim surada 20-30 TL Windowsa veremiyor musunuz ? Adamlar sirf bizim keyfimiz icin mi ugrasip kodluyor o windowsu ? Lütfen emege biraz saygili olun orjinal kullanin kullandirin.
Siz siz olun kendi isinizi baskasina yaptirmayin. Arastirip ogrenin temiz bi format cekin.Dostum ben bilgisayarı topladım gittim bilgisayarcıya 50 tl ye Windows kurdurttum ve bana korsan Windows kurmuş ona sinirlendim. Şu an Windows 10 format usb hazırlayıp format attım. Key de alıcam zaten.
Konuştuğumuz konu ile ilgili bir yer buldum bi bakarmısınız acaba Windows 10 Temiz Kurulum Nasıl Yapılır?
burda söylediği gibi temiz kurulum yapsam Windows.old dan kurtulurmuyum acaba ?
Zaten technopat youtubedeki gibi format USB hazırladım format attım ama yukarıda yazdığı gibi Windows.old000 klasörü kaldı ve claus adlı moderator arkadaş bu dosya kalmamalı dedi ve bu işleri iyi bilen birine götürün dedi. Götürecek kimsede yok Windows 10 Temiz Kurulum Nasıl Yapılır? bu linktede tam bu konuya göre yazı var. Sizde bir bakıp yardımcı olabilirmisiniz acaba ?Siz siz olun kendi isinizi baskasina yaptirmayin. Arastirip ogrenin temiz bi format cekin.O bilgisayarciya da gidip bence paranizi geri isteyin adam format çekti daha da size stres yasatti ugrastirdi. Adam gibi is yapsin o zaman. 70 TL alsin sizden orjinal key alip kursun.
Zaten key'de kendim alacağım. Bir daha oraya da gitmem. Bilgisayarın sorunları iyice tamamen bitsin key alacağım ilk önce.Siz siz olun kendi isinizi baskasina yaptirmayin. Arastirip ogrenin temiz bi format cekin.O bilgisayarciya da gidip bence paranizi geri isteyin adam format çekti daha da size stres yasatti ugrastirdi. Adam gibi is yapsin o zaman. 70 TL alsin sizden orjinal key alip kursun.
Tamami biraz zaman geçsin bilgisayarı iyice test ediyim. 1 Temmuz'da dönüş yapacağım.1) Windows USB'ti boot et.
2) Özel: Yanlızca Windows'u yükle (gelişmiş) seçeneğini seç.
3) Sonra orada HDD, SSD ve bir kaç bölüm görünür. Oradan sırası ile hepsinin üstüne gelip sil deyin.
Hepsini sildikten sonra yeni deyip yeni bir bölüm oluşturun. Sonra orayı biçimlendirip kurulum yapın.
Bu video'dan da yardım alabilirsin.
Merhaba 1 temmuz oldu ama bu aralar işlerim var bi kaç güne format atmaya çalışacağım.1) Windows USB'ti boot et.
3) Sonra orada HDD, SSD ve bir kaç bölüm görünür. Oradan sırası ile hepsinin üstüne gelip sil deyin.
Hepsini sildikten sonra yeni deyip yeni bir bölüm oluşturun. Sonra orayı biçimlendirip kurulum yapın.
Fotoğraf burda1) Windows USB'ti boot et.
Evet dostum SSD ye gelip yeni dedikten sonra, HDD ye gelip ona da yeni diyeceksin. Sonra HDD ye tekrar tıklayıp biçimlendir diyeceksin, ondan sonra SSD ye tıklayıp ileriye basıcaksınız ve kurulumu yapıcaksınız.Hem SSD hem HDD ye yeni dedikten sonra 550Mb gibi sistem dosyaları oluşacak. onları biçimlendirmeyin.Tamami biraz zaman geçsin bilgisayarı iyice test ediyim. 1 Temmuz'da dönüş yapacağım.
Merhaba 1 temmuz oldu ama bu aralar işlerim var bi kaç güne format atmaya çalışacağım.
1-Şimdi şöyle olcak dimi önceki windows 10 flash ile format atma yerine gircem.
2-Fotoğraftaki herşeyi silcem dimi harddisk de dahil.
3-Sonra ssd ye basıp yeni dicem.
4-Peki hdd ye basıp bişey yapmama gerek var mı ?
Fotoğraf burda
Tamam teşekkürler fotoğrafa baktınız dimi onların hepsini silip harddisk ve ssd ye yeni diyip ssd ye kurcam dimi.Evet dostum SSD ye gelip yeni dedikten sonra, HDD ye gelip ona da yeni diyeceksin. Sonra HDD ye tekrar tıklayıp biçimlendir diyeceksin, ondan sonra SSD ye tıklayıp ileriye basıcaksınız ve kurulumu yapıcaksınız.Hem SSD hem HDD ye yeni dedikten sonra 550Mb gibi sistem dosyaları oluşacak. onları biçimlendirmeyin.
Claus Bey bugün bişey farkettim harbiden windows temiz kurulum yapmamış. Görev yöneticisinde KMS Internet Broker vardı. Max. 3-4 güne yapıcam format işini. Dönüş yaparım.1) Windows USB'ti boot et.
Pubg de sorun ala var ya akıcı oynıyamıyorum. Monitorum 1366x768 60hz 1080p bile değil acaba bundan dolayımı ve 60hz yani. Youtubedeki 1050ti lı test videolarında 144hz lik oyunlar fps yüksek olmasa bile akıcı. Mesela teknobiyotik teki testlerde 1050ti ile sanırım monitor 60hz videodaki pubg akıcı deil hafif kasıyordu. Sorun acaba 60hz olmasımı oyunda artık mouse bile ağır hareket ediyor sorun okadar fps 50-60 larda.Tamam teşekkürler fotoğrafa baktınız dimi onların hepsini silip harddisk ve ssd ye yeni diyip ssd ye kurcam dimi.
Claus Bey bugün bişey farkettim harbiden windows temiz kurulum yapmamış. Görev yöneticisinde KMS Internet Broker vardı. Max. 3-4 güne yapıcam format işini. Dönüş yaparım.
Evet bugün format attım ve baktığımda Windows.old, Riot Games, CS:GO gibi kalıntı dosyalar yoktu. Başarılı bir şekilde temiz kurulum yapmış oldum.
1) Dediğiniz gibi Yanlızca Windows'u yükle (gelişmiş) seçeneğini seçtikten sonra ordaki herşeyi silip ssd ye yeni dedim harddiskede yeni deyip harddiske basıp biçimlendir dedikten sonra ssd yi seçip kurulumu yaptım.
2) Oyunlardaki performanslarada bakıp dönüş yapıcam.
Evet lolü indirdim oynadım sonuç = 1080p de en yüksek grafiklerde iyi en düşük 80-90. Tf fazla olmadı ama tflerde 70fpse falan düşer heralde normaldir diye düşünüyorum. Ortalama 110-150fps arası 200-250 arasınada çıkıyor. Lolde fpsler iyi yarın PUBG yada csgo yuda yazarım buraya. Bu arada monitorüm 1366x768 60hz bir monitor.
@claus bu konu çok karıştı bu konuyu silebilirmiyiz acaba temiz ve kısa şekilde yeni bir konu açmak istiyorumda.Tamam teşekkürler fotoğrafa baktınız dimi onların hepsini silip harddisk ve ssd ye yeni diyip ssd ye kurcam dimi.
Claus Bey bugün bişey farkettim harbiden windows temiz kurulum yapmamış. Görev yöneticisinde KMS Internet Broker vardı. Max. 3-4 güne yapıcam format işini. Dönüş yaparım.
Evet bugün format attım ve baktığımda Windows.old, Riot Games, CS:GO gibi kalıntı dosyalar yoktu. Başarılı bir şekilde temiz kurulum yapmış oldum.
1) Dediğiniz gibi Yanlızca Windows'u yükle (gelişmiş) seçeneğini seçtikten sonra ordaki herşeyi silip ssd ye yeni dedim harddiskede yeni deyip harddiske basıp biçimlendir dedikten sonra ssd yi seçip kurulumu yaptım.
2) Oyunlardaki performanslarada bakıp dönüş yapıcam.
Evet lolü indirdim oynadım sonuç = 1080p de en yüksek grafiklerde iyi en düşük 80-90. Tf fazla olmadı ama tflerde 70fpse falan düşer heralde normaldir diye düşünüyorum. Normalde ortalama 110-150fps arası 200-250 arasınada çıkıyor. Lolde fpsler iyi yarın PUBG yada csgo yuda yazarım buraya ekstradan
PUBG de sorun ala var ya akıcı oynıyamıyorum. Monitorum 1366x768 60hz 1080p bile değil acaba bundan dolayımı ve 60hz yani. Youtubedeki 1050ti lı test videolarında 144hz monitorlük pubg testlerinde fps yüksek olmasa bile akıcı. Mesela teknobiyotik teki pubg testinde 1050ti ile, sanırım monitor 60hz videodaki PUBG akıcı deil hafif kasıyordu. Sorun acaba 60hz olmasımı oyunda artık mouse bile ağır hareket ediyor sorun okadar fps 50-60 larda.