Ryzen 3 1200 ve GTX 1050 Ti sistem toplama

Steady

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Ryzen 3 1200 ve GTX 1050 Ti ile sistem toplamak istiyorum. Bütçe 2500 civarı falan olabilir. MSI A320M ile bu üçü nasıl gider? Ryzen 3 ve 1050 Ti ikilisi nasıldır? Bir de bu sisteme kaç watt PSU gider? Şimdilik SSD eklemek istemedim diğer ay SSD alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
A320M anakart alırsan işlemcine O.C edemezsin.
Giriş seviyesi bir işlemciye O.C yapılır mı orası biraz tartışılır. Yapılmaz demiyorum ama yapılırsa tartışılır diyorum.

Ve Technopat Youtube kanalında işlemci testleri var RX 470 ile yer yer darboğaz sıkıntısı oluyor tek çekirdek performansı da pek iç açıcı değil, genel derece iyi ama bazı oyunlarda ve sahnelerde sıkıntı olabilir. İmkanınız varsa Ryzen 3 1200X alın.

Giriş seviyesi bir işlemciye O.C yapılır mı orası biraz tartışılır. Yapılmaz demiyorum ama yapılırsa tartışılır diyorum.

O.C yapılması için işlemcinin orta veya üst seviye olması gerekiyor o halde? Saçmalamışsın bildiğin. Sonuçta çarpan kilidi açık bir işlemci. İçinden de taş gibi O.C yapmak için Wraith soğutucu çıkıyor.

RX 470 ile yer yer darboğaz sıkıntısı oluyor. Tek çekirdek performansı da pek iç açıcı değil.

RX 470 ile değil 480 ile test ediyorlar. :) Ayrıca 1050 Ti bu kartların yanında çerez kalıyor. Bu sebeple besleyebileceğini düşünüyorum. Tek çekirdek meselesine de gelirsek, evet bir nevi doğru. :)

İmkanınız varsa Ryzen 3 1200X alın.
Ryzen 3 1200X diye bir model bulunmamakta. Şu anda 1200 ve 1300X modeli bulunmakta.

O.C yapılması için işlemcinin orta veya üst seviye olması gerekiyor o halde? Saçmalamışsın bildiğin. Sonuçta çarpan kilidi açık bir işlemci. İçinden de taş gibi O.C yapmak için Wraith soğutucu çıkıyor.
Hayır, sadece işlemcinin gücü ortada, ve buna O.C yapmayı (belirli bir noktaya kadar) ben etik bulmuyorum. Zira işlemciyi yük altına sokmaya değmez. O halde bütün AMD Ryzen serisi çarpan kilidi açık, güzel bir soğutucu alalım Ryzen 5 1400'e basalım O.C GTX 1080TI takalım. Nasıl ama? Sonuçta çarpan kilidi açık ve güçlü bir işlemci.

RX 470 ile değil 480 ile test ediyorlar.
Orayı kaçırmış olabilirim, ilk çıktığında izlemiştim karıştırmış olabilirim. :)

Ryzen 3 1200X diye bir model bulunmamakta. Şu anda 1200 ve 1300X modeli bulunmakta.
Geçenlerde de Ryzen 5 1400X yazmıştım bir yere bu modeller kafamda allak bullak oldu artık. :) Zaten RX 480 ile test ettiklerine göre stok halde Ryzen 3 1200 yetecektir. :)

AMD Ryzen serisi çarpan kilidi açık, güzel bir soğutucu alalım Ryzen 5 1400'e basalım O.C GTX 1080TI takalım. Nasıl ama? Sonuçta çarpan kilidi açık ve güçlü bir işlemci.

Evet, çarpan kilidi açık ve güçlü bir işlemci. 4K'da güzel bir şekilde besler GTX 1080 Ti'ı. :) Alınmaz değil yani. :)

Merhaba arkadaşlar Ryzen 3 1200 ve GTX 1050 Ti ile sistem toplamak istiyorum. Bütçe 2500 civarı falan olabilir. MSI A320M ile bu üçü nasıl gider? Ryzen 3 ve 1050 Ti ikilisi nasıldır? Bir de bu sisteme kaç watt PSU gider? Şimdilik SSD eklemek istemedim diğer ay SSD alırım.
Sistemden memnun musun ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı