Ryzen 3 1200 ve GTX 1050 Ti sistem toplama

MMDSE

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık bir aydan beri bir sistem toplamayı düşünüyorum, sonunda kesin kararımı verdim. Topladığım sistemi inceleyip fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Sistemi birkaç gün içinde almayı düşünüyorum.

Not:Ekran kartı stokta olmadığı için vatana gittiğimde sipariş ettireceğim. 13.08.2017 itibariyle sistemin toplam fiyatı 3165 TL. Bu arada monitör hakkında düşüncelerinizi bekliyorum, alınmalı mı?

Yeni sistem.png +Ekran kartı.png

Yaklaşık bir aydan beri bir sistem toplamayı düşünüyorum, sonunda kesin kararımı verdim. Topladığım sistemi inceleyip fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Sistemi birkaç gün içinde almayı düşünüyorum.

Not:Ekran kartı stokta olmadığı için vatana gittiğimde sipariş ettireceğim. 13.08.2017 itibariyle sistemin toplam fiyatı 3165 TL. Bu arada monitör hakkında düşüncelerinizi bekliyorum, alınmalı mı?

Eki Görüntüle 253920 Eki Görüntüle 253921

Aynı sistemi G4560 ile kullanıyorum.
Ekran konusunda uzman değilim fakat benim gayet hoşuma gidiyor aldığım ilk günden beri.

Eki Görüntüle 253923

GSKILL RipjawsV Kırmızı 8GB 3000Mhz DDR4 Soğutuculu CL15 Pc Ram F4-3000C15S-8GVRB Masaüstü DDR4 GSKILL

Önerdiğim sistemi al. Geriye kalan para ile monitör al. Senin istediğin bilgisayardan kat kat daha iyi. 2600 TL tutuyor.
Sistem toplarken kaliteli bir şey toplamak istiyorum. Galax markasına pek güvenemiyorum. Kat kat iyi derken ana bileşenlerde anakarttan başka bir değişiklik göremedim. Cevabınız için yinede teşekkürler.

RAM olarak en az 3000MHz değerinde olan bellekleri öneririm. Bulabilirseniz Toshiba P300 güzel olur.
Sistemi Vatan'dan toplayacağım için 3000MHz bütçemi biraz aşıyor aslında tam bütçem 3000 TL. 150 TL aştım bile. Yinede cevabınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalitesiz kasa seçmişsin. Kuzey kutbunu aldım kasa olarak. Kalitesiz bir PSU seçmişsin. Sessiz bir PSU koydum. Ryzen işlemcilerde frekans hızı etkiliyor. 3000 MHz bellek koydum. Dual BIOS özelliği olan ve rakiplere fark atan bir anakart koydum. 2600 TL tutuyor önerdiğim sistem.

Bu arada ekran kartını ilk olarak MSI düşünüyordum ama Vatan'da Strix modelinden hem daha pahalı hem de ASUS anakart aldığım için sistemi ASUS üzerine kurmak insanın içine daha fazla yatıyor. Sizce diğer bileşenlerden kısıp ekran kartını MSI yapmam benim için daha mı iyi daha mı kötü olur?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı