Ryzen 3 1200 ve GTX 1650 sistem yükseltme

Hayır değil, gördüğünüz gibi o bile facia (tek kanal).

AMD işlemcilerde çift kanal performansı yükseltiyor. Ama 8GB belleği çift kanal olarak alması halinde ileride yükseltme yapacağı zaman satması gerekir. Çoğu kişi bunla uğraşmamak için önce tek kanal 8GB alıyor. Bütçesi olduğu zaman yükseltiyor. Çok facia bir karar sayılmaz. Geleceği düşünmüş.

Aliexpress üzerinden Ryzen 1600 alın. Soğutucu olmadan geldiği için çift bakır borulu bir soğutucu almanızı tavsiye ederim. Kalan bütçe ile belleği - Güç kaynağını ve ekran kartını yükseltin. Elinizdeki Ekran kartını ikinci el olarak satmaya çalışabilirsiniz. Yeni kart için bütçeniz yükselir.

O halde anakartı 4 yuvalı almalıydı, ben öyle yaptım şimdi 4 tane RAM kullanıyorum 16 GB.

R3 1200 ile R5 1600 stok soğutucusu aynı olduğu için masraf yapmadan şu anki soğutucuyu kullanabilir. Yukarıda verdiğim tavsiyelere ek 8GB RAM daha eklenirse çok daha iyi olur.

Sistemi değeri kaç TL ederse satın, elinizdeki parayla da birleştirip çok daha iyi sistem toplarsınız. Toplamadan önce konu açın ki böyle kötü bir sisteme para vermeyin tekrar. Elinizde 3000 TL var. Elinizdeki sisteme 2000 TL desek 5000 TL paranız olur, 5000 TL'ye RTX2060 sistem alınıyor: Battle Bronze [webtekno] GIGABYTE GeForce RTX™ 2060 OC 6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com Sizinkinden kat kat daha üstün. Yapacağınız en iyi şey bu olur. Elinizdeki sisteme 3000 TL harcasanız yine böyle iyi olmayacak.

O halde anakartı 4 yuvalı almalıydı, ben öyle yaptım şimdi 4 tane RAM kullanıyorum 16 GB.
R3 1200 ile R5 1600 stok soğutucusu aynı olduğu için masraf yapmadan şu anki soğutucuyu kullanabilir. Yukarıda verdiğim tavsiyelere ek 8GB RAM daha eklenirse çok daha iyi olur.

İlk mesajı düzenleyemiyorum. Sistem özelliklerinde bir yanlışlık yapmışım. Sistemi hazır olarak aldığım için kopyala yapıştır yapmıştım fakat yanlış bir sistemin özelliklerini paylaşmışım.

MSI A320M PRO-VH Plus Anakart
AMD Ryzen 3 1200 İşlemci
Gskill 8GB 2400MHz CL15 Soğutuculu RAM
GTX 1050ti Ekran Kartı
WD Blue 1TB 7200RPM 64MB Önbellek HDD
Power Boost 500W A-PFC PSU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…