Ryzen 3 1200 ve GTX 750 Ti Sistem Toplama

Onuda düşündüm fakat 800 TL Ryzen 5 2400G bide APU sistemlerde Çift kanal 16GB En az 3000 Mhz Ram Kullanılması gerekiyor buda bütçem bir hayli aşıyor Yorumunuz için teşekkür ederim.

Onuda düşündüm fakat 800 TL Ryzen 5 2400G bide APU sistemlerde Çift kanal 16GB En az 3000 Mhz Ram Kullanılması gerekiyor buda bütçem bir hayli aşıyor Yorumunuz için teşekkür ederim.
16 GB istemiyor, çift kanal istiyor. 16 GB ihtiyacı oyunların artık 8 GB sınırını aşmaya başlamasından kaynaklı ki buda 1200 içinde geçerli Intel içinde. Olur olmaz size kalmış tabi ama 1200 ve ekran kartı secimide bütçe sınırında gibi görünüyor.

Sizce Ryzen 3 1200 ve Gtx 750Ti mantılıkmı Bir seçimmi Veya 750Ti yerine Gtx 960 da alabilirim.

Tabi ki daha iyi olan hangisi ise o seçilmeli fakat bu seçim hem butcenizle hem de ileride ne yapılacağı, ne gibi değişiklikler yapılabileceği ile ilgili. Şu an için ileride kullanamayacagim zaten diye düşünerek bir seçim yapıyorsunuz ama farzedin ki durum bu şekilde olmadı ve aksine daha çok ihtiyaç duyup üstelik geliştirme de yapmak istiyorsunuz. Bu durumda işlemcinizin düşük olması sorun yaratacak işlemci değişilmek istenecek vs vs gibi. Şayet diğer yorum yapanlar da 2400g nin de işinizi gayet gorecegini düşünüyorsa bugün bu şekilde seçim yapılıp ileride yine bütçe ayarlanır alinabiliyorsa bu ekran kartlarından daha iyi yada en kotu ihtimalle yine bunlardan biri sisteme eklenebilir. Bu biraz sizin keyfinize kalmış.

Tabiki öyle ama üniversite bölümümden dolayı pek vaktim olmaz en fazla 2 3 sene götürse yeterli bölümün deniz ulaştırma ve işletme 4 yıllık zorunlu staj uzak yol eğitimler vs derken zaten vaktim kalmayacak bundan bahsettim değerli yorumunuz için Teşekkürler.

Anlıyorum, bekleyebiliyorsanız bir KDV indirimi yakalamaya çalışın bari bu şekilde belki ufak tefek iyileştirmeler söz konusu olur.

Anlıyorum, bekleyebiliyorsanız bir KDV indirimi yakalamaya çalışın bari bu şekilde belki ufak tefek iyileştirmeler söz konusu olur.
Hangi siteyi takip etmem gerekiyor siz tam olarak bir sistem yaazarmısınız bu bütçe aralığında sıfır 2.el Aliexpress belirtirseniz çok iyi olur sistem önerinizi bekliyorum yani şunu al sana yeter dediğiniz seni 2-3 Yıl üzmez dediğiniz değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Mallesef ben diğer arkadaşlar gibi FPS araştırmasına hiç girmedim, hangi kart ne kadar götürür ne kadar FPS sağlar bilgisine sahip değilim o yüzden. Ben paylaşımlarımı genel olarak fiyat performans yani fiyat odaklı ve yukarıda da bahsettiğim detaylar üzerine yoğunlaştırıyorum.
Bütün firmalar dönem dönem indirimler yapar fakat Hepsiburada ve Vatan bilgisayar KDV indirimi adı ile indirimler sağlar. Tabi bunu iyi takip etmek de gerekir. Büyük puntolarla KDV indirimi yazılıp bir gün önce satılan fiyat ile ürün satıldığı da oluyor.

Metro exodus , resident evil 2 gibi oyunlar oynayacaksan gtx 960 al. Cs go , lol ve pubgde gtx 750 ti yeterli.

Metro exodus , resident evil 2 gibi oyunlar oynayacaksan gtx 960 al. Cs go , lol ve pubgde gtx 750 ti yeterli.
Oynayacağım oyunlar (ETS2, METİN 2, LOL) Ara sırada BF1, GTA5 oynarım bu kadar 720P veya 900P 'de beni bu sistem üzermi Pişman edermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…