Ryzen 3 1200 ve GTX 750 Ti Sistem Toplama

Soğutucu ile birlikte ne kadara mal oluyor. Dün 370 TL ye n11 linki atmıştım, çok detaylı bakamasamda kutulu fulldur diye tahmin ediyorum.

Soğutucu ile birlikte ne kadara mal oluyor. Dün 370 TL ye n11 linki atmıştım, çok detaylı bakamasamda kutulu fulldur diye tahmin ediyorum.
Soğutucu kaliteli Soğutucu gördüğüm kadarıyla standart bir sooğutucuyla vergi dahil 280 TL

TRY 95.31 18%OFF | KARDAN ADAM CPU Soğutucu Ana 5 Doğrudan İletişim Heatpipes donma Kulesi Soğutma Sistemi CPU Soğutma Fanı PWM Fanlar

Bu sooğutucuyla 320Tl Felan

Pardon 420 TL OLUCAK

Dostum pubg de en düşük de 60 fps alırsın (1080p)
Csgo da en yüksekte 170fps alırsın.
LoL de en yüksekte 160 fps alırsın.
2-3 sene üzüp üzmemesi senin oynadığın oyunlara bağlı. Mesela ben apex legends oynayacağım diyorsan seni üzebilir.
Dostum bu arada sistemi topladıktan sonra performans testlerini bizimle paylaşırsan iyi olur. Ben de merak ediyorum AliExpressden alınan işlemci iyi mi die.

Son düzenleme:
Tabiki deneyimlerimi aktaracağım eee artık 20 gün sonra görüşürüz Değerli yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim.

Tamam bende soğutucu ile yukarıda belirttiğim fiyata gelecekse hem yurtdışı hemde 2. el ürün almamış olur derdindeydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…