Merhaba ben bugünde konu açmıştım bilgisayar alacaktım ama vazgeçtim toplamak istiyorum. Size kısaca sistem özelliklerini atayım.
Sistem budur uyumlu olur mu hem onu soracaktım, hem de uyumlu ise güzel mi alınır mı alınmaz mı veyahutta bu daha iyi daha uygun dediğiniz parçalar varsa söyleyin. ben de ilk defa yaptım çünkü fazla donanımdan anlamıyorum.
AMD Ryzen 5 1600 3.20 Ghz 6 Çekirdek 16MB AM4 İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Hadi tamam onlari değiştirdim tüm kasalar uyuyo mu ben onu dert ediyorum misal seçtim bi tane kasa ama uyup uymadığını bilmiyorum bunun uyduğunu gördüm bi sitede ondan seçtim varmi önerilen kasanız
Hadi tamam onlari değiştirdim tüm kasalar uyuyo mu ben onu dert ediyorum misal seçtim bi tane kasa ama uyup uymadığını bilmiyorum bunun uyduğunu gördüm bi sitede ondan seçtim varmi önerilen kasanız
Anakartın Form Factor özelliğine bak. Mesela mATX (Micro ATX) ise o özellikte bir kasa almalısın. Veya anakart Mini ITX ise Mini ITX Almalısın. Boyutları değişiyor.
Anakartın Form Factor özelliğine bak. Mesela mATX (Micro ATX) ise o özellikte bir kasa almalısın. Veya anakart Mini ITX ise Mini ITX Almalısın. Boyutları değişiyor.