Derappa
Centipat
Arkadaşlar geçenlerde siteden bir arkadaş yardımcı olmuştu bir sistem çıkarttı gayette memnunum bir ekran kartım yoktu onu da buldum ama okuduguma göre işlemci ekran kartına darboğaz yapması kaçınılmaz yazmış herkes. İlk önce topladığım sistemi yazıyım ve geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Anakart MSI B450 PRO OC.
Işlemci Ryzen 3 1200 OC.
FSP 500 Watt PSU.
8 GB XPG 3000MHz 1X RAM var.
Ekran kartı Gigabyte RX580 4 GB 256Bit.
Şimdi arkadaşlar her şeyi yeni aldığım için parçalar sıfır ekran kartı hariç onu da 800 liraya aldım ama daha 1 yıl garantisi var sıfır ayarında çok kullanılmamış buraya kadar her şey güzel CS:GO'da 200 250 FPS almak için toplamıştım bu sistemi ama işlemci düşük kalmış nedeniyse bütçem buna yetiyordu ve ekran kartını da 800'e bulunca kaçırmadım kaptım sonuçta 800E bu ekran kartı bence gayet başarılı. Şimdi asıl mevzuya gelelim işlemciye ve anakarta OC yapsam ekran kartı bir nebze olsa rahatlar mı darboğaz sorununu çözebilir miyiz?
Anakart MSI B450 PRO OC.
Işlemci Ryzen 3 1200 OC.
FSP 500 Watt PSU.
8 GB XPG 3000MHz 1X RAM var.
Ekran kartı Gigabyte RX580 4 GB 256Bit.
Şimdi arkadaşlar her şeyi yeni aldığım için parçalar sıfır ekran kartı hariç onu da 800 liraya aldım ama daha 1 yıl garantisi var sıfır ayarında çok kullanılmamış buraya kadar her şey güzel CS:GO'da 200 250 FPS almak için toplamıştım bu sistemi ama işlemci düşük kalmış nedeniyse bütçem buna yetiyordu ve ekran kartını da 800'e bulunca kaçırmadım kaptım sonuçta 800E bu ekran kartı bence gayet başarılı. Şimdi asıl mevzuya gelelim işlemciye ve anakarta OC yapsam ekran kartı bir nebze olsa rahatlar mı darboğaz sorununu çözebilir miyiz?
Son düzenleyen: Moderatör: