Ryzen 3 1200 ve RX560 sistem alınır mı?

Eğer bütçenizi 200 TL arttırıp bunu alırsanız ciddi anlamda çok daha fazla performans alırsınız.
3. Nesil işlemciler Nisan-Mayıs aylarında çıkması bekleniyor.Beklemek ne kadar mantıklı bilemem ama büyük ihtimalle fiyatlar yüksek olacaktır.

Hocam sistemi, daha doğrusu sistemleri inceledim. 200Tl farkla işlemcisi ve ekran kartı daha güçlü şu sistemi gördüm. 1080p de arada tatmin edici bi fark olacağına eminim ve böyle bi sistemde 60hz bile düşünebilirsiniz.

Eğer bütçenizi 200 TL arttırıp bunu alırsanız ciddi anlamda çok daha fazla performans alırsınız.
3. Nesil işlemciler Nisan-Mayıs aylarında çıkması bekleniyor.Beklemek ne kadar mantıklı bilemem ama büyük ihtimalle fiyatlar yüksek olacaktır.
Hocam attığınız sistemde 4x2 ram kullanılmış. Anakartta 2 tane slot var yani ileride 16 gb ram upgrade yapmak istesem benim için sıkıntı olacaktır.
Hocam sistemi, daha doğrusu sistemleri inceledim. 200Tl farkla işlemcisi ve ekran kartı daha güçlü şu sistemi gördüm. 1080p de arada tatmin edici bi fark olacağına eminim ve böyle bi sistemde 60hz bile düşünebilirsiniz.
Buna bir bakayım görmemiştim sitede. İyi oldu fark ettiğim. 60 hz meselesinde de amacım 60 hz'den yüksek bir model almak o yüzden sordum. Almışken 144 hz mi alıyım yoksa 75 hz iş görürmü? bu monitorde indirimde sanırım. Attığınız sistemle güzel bir ikili olacağını düşünüyorum.

Evet 200 TL daha ekleyebilirseniz bu sistem daha iyi.
Monitör olarak 75 Hz şu monitörlere bakabilirsiniz;

Monitor olarak elimdekiyle yetineceğim. Bu sistemdeki ekran kartını çift fan versiyonuyla değiştirmek iyi bir seçim olur mu ? Zira şuan almışken iyisini almak düşüncesindeyim. Tek fanlı modelde fiziksel sıkıntılar olduğunu iddia edenler var. Şu modelde sıkıntı çıkmaz heralde..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı