Şu sistemi almayı düşünüyorum. Fortnite ve FIFA 19 oynayacağım. İşlemci ekran kartını destekler mi? Darboğaz olur mu? Ve yazdığım oyunları rahat oynayabilir miyim? Teşekkürler.
Şu sistemi almayı düşünüyorum. Fortnite ve FIFA 19 oynayacağım. İşlemci ekran kartını destekler mi? Darboğaz olur mu? Ve yazdığım oyunları rahat oynayabilir miyim? Teşekkürler.
Kredi kartım yok diye Evkur'dan PC alıyordum RX 570 ve Ryzen 5 2600 sistemi 5000 TL'ye alıyordum sonra gönlüm el vermedi siparişi iptal edip bi yerden kredi kartı bulup borçlanıp aynı fiyata 1660 Tİ'li bir sistem aldım incehesap'dan. Evkur'dan uzak durun. Peşin biçtikleri fiyat zaten çok abartı birde bunu senetle almaya kalkınca çok saçma bir faiz yiyor. İnceHesap gibi sitelerden sistem bakın Evkurdan uzak durun.
3.7GHz'ye overclock ederseniz RX 580'e kadar yolunuz var, onun dışında normal hızda %3 kadar bir darboğaz görülür. Kaldı ki Ryzen'de overclock yapmak basit bir işlem, yakmanız da pek mümkün değil. Dikkat ettiğiniz sürece elbet.
3.7GHz'ye overcock edilen Ryzen 3 1200, 6600k ile kafa kafaya gelmekte ve i3 8100'den %5 iyi çalışmakta.