Ryzen 3 1200 vs i3-10100F

Bütçe
700-800 TL
Hocam peki 800 TL bandında 1600 AF bulunabilir mi?

Hocam sıfır ürün yok mudur? Ailem ikinci ele pek sıcak bakmıyor.
İkinci el ise o paraya 2600 hatta daha üstü bile bulunur.
Sıfır olarak son zamanlarda 950 TL'nin altına düştüğünü görmedim düşük orta bütçe ile ilgilendiğim için düşse haberim olurdu 😀
Hocam gaming gecesinde düşme ihtimali var mıdır? Zaten ilk başta anakartı almayı düşünüyorum fakat gaming gecesine göre ilk önce işlemci de alabilirim.

Hocam gaming gecesinde düşme ihtimali var mıdır? Zaten ilk başta anakartı almayı düşünüyorum fakat gaming gecesine göre ilk önce işlemci de alabilirim.

Hocam Gaming gecesinde düşme ihtimali var mıdır? Zaten ilk başta anakartı almayı düşünüyorum fakat Gaming gecesine göre ilk önce işlemci de alabilirim.

Hocam gaminggecesinde düşeceğini pek sanmam şu an sıfır olarak 1070 TL'ye bulunuyor alacak iseniz fena fiyat değil anakart olarak da B450 S2H alın.

Hocam zorlarsam belki bu civarlara çıkabilirim, yakın zamanda doğum günüm olduğu için bir para gelebilir.
Hocam gaminggecesinde düşeceğini pek sanmam şu an sıfır olarak 1070 TL'ye bulunuyor alacak iseniz fena fiyat değil anakart olarak da B450 S2H alın.
Tamamdır hocam Ryzen 5 1600 AF'de karar kıldım, yakında bir anakart konusu açmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı