S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 9 Aralık 2019 #31 @Aykutbrt, RAM'ler olmadan görüntü gelmez, bipleme sebebi de bellek (RAM)lerin olmaması zaten.
A Aykutbrt Kilopat Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 449 9 Aralık 2019 #32 SaviorAngel™ dedi: @Aykutbrt, RAM'ler olmadan görüntü gelmez, bipleme sebebi de bellek (RAM)lerin olmaması zaten. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum hocam. Sizce bir sıkıntı çıkar mı yani?
SaviorAngel™ dedi: @Aykutbrt, RAM'ler olmadan görüntü gelmez, bipleme sebebi de bellek (RAM)lerin olmaması zaten. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum hocam. Sizce bir sıkıntı çıkar mı yani?
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 9 Aralık 2019 #33 Aykutbrt dedi: Evet biliyorum hocam. Sizce bir sıkıntı çıkar mı yani? Genişletmek için tıkla... Bence bir sıkıntı olmaz, zaten sisteme görüntü gelmiyor, donanımlar arasında bağlantı kurulmuyor.
Aykutbrt dedi: Evet biliyorum hocam. Sizce bir sıkıntı çıkar mı yani? Genişletmek için tıkla... Bence bir sıkıntı olmaz, zaten sisteme görüntü gelmiyor, donanımlar arasında bağlantı kurulmuyor.
A Aykutbrt Kilopat Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 449 9 Aralık 2019 #34 SaviorAngel™ dedi: Bence bir sıkıntı olmaz, zaten sisteme görüntü gelmiyor, donanımlar arasında bağlantı kurulmuyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam teşekkürler bu arada. İnşallah düzgünce şu ram'İ de alıp sistemi sağ salim çalıştırırım. Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın. SaviorAngel™ dedi: Bence bir sıkıntı olmaz, zaten sisteme görüntü gelmiyor, donanımlar arasında bağlantı kurulmuyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam teşekkürler bu arada. İnşallah düzgünce şu ram'İ de alıp sistemi sağ salim çalıştırırım. Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın.
SaviorAngel™ dedi: Bence bir sıkıntı olmaz, zaten sisteme görüntü gelmiyor, donanımlar arasında bağlantı kurulmuyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam teşekkürler bu arada. İnşallah düzgünce şu ram'İ de alıp sistemi sağ salim çalıştırırım. Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın. SaviorAngel™ dedi: Bence bir sıkıntı olmaz, zaten sisteme görüntü gelmiyor, donanımlar arasında bağlantı kurulmuyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam teşekkürler bu arada. İnşallah düzgünce şu ram'İ de alıp sistemi sağ salim çalıştırırım. Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 9 Aralık 2019 #35 @Aykutbrt, estağfurullah.