Alındı Ryzen 3 1200

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Aydın
Kutulu ve faturalı olmak şartıyla verdiğiniz fiyatları bütçeme göre değerlendireceğim. GeT ile veya Burdur Merkez'de elden satın alabilirim.

İletişim: SATIN ALINDI.

Son düzenleme:
Yurtdışına çıkacağım için topladığım sistemin işlemcisini satacağım. İlgilenirsen R1200 geçen yıl Kasımın son haftası aldım. Hepsiburada üzerinden aldım.

Son düzenleme:
500 TL gibi bir şey düşünüyorum. Yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için stok fanı ile birlikte ara ara oyunlarda 1.25 Volt ile 3.7 Ghz hızında kullandım.

Son düzenleme:
500 TL gibi bir şey düşünüyorum. Yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için stok fanı ile birlikte ara ara oyunlarda 1.25 Volt ile 3.7 Ghz hızında kullandım.
Şu anda 425 TL’den bir satıcıyla görüşüyorum. Kendisi yükselteceği için satacakmış, salı günü boşa çıkacak dedi. Olmazsa ve bütçemi ayarlayabilirsem size yazarım.
Şu an kartımda 480TL var, bu fiyattan GeT açabilirseniz alabilirim. Size 430 TL gibi bir fiyat kalıyor. Kargoyu da ben karşılayacağım.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…