Kutulu ve faturalı olmak şartıyla verdiğiniz fiyatları bütçeme göre değerlendireceğim. GeT ile veya Burdur Merkez'de elden satın alabilirim.
İletişim: SATIN ALINDI.
İletişim: SATIN ALINDI.
Son düzenleme:
Fiyatı nedir?Yurtdışına çıkacağım için topladığım sistemin işlemcisini satacağım. İlgilenirsen R1200 geçen yıl Kasımın son haftası aldım. Hepsiburada üzerinden aldım.
Şu anda 425 TL’den bir satıcıyla görüşüyorum. Kendisi yükselteceği için satacakmış, salı günü boşa çıkacak dedi. Olmazsa ve bütçemi ayarlayabilirsem size yazarım.500 TL gibi bir şey düşünüyorum. Yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için stok fanı ile birlikte ara ara oyunlarda 1.25 Volt ile 3.7 Ghz hızında kullandım.
Şu an kartımda 480TL var, bu fiyattan GeT açabilirseniz alabilirim. Size 430 TL gibi bir fiyat kalıyor. Kargoyu da ben karşılayacağım.500 TL gibi bir şey düşünüyorum. Yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için stok fanı ile birlikte ara ara oyunlarda 1.25 Volt ile 3.7 Ghz hızında kullandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.