M maske0145 Decapat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #11 Vardem dedi: İşlemciye biraz daha yüklenen oyunlarda yapabilir. Pubg Mobile 4 GB Ram'e sahip çoğu makinede çalışır zaten. Sıfırdan sistem mi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... sıfırdan hazır sistem bakıyorum Vardem dedi: İşlemciye biraz daha yüklenen oyunlarda yapabilir. Pubg Mobile 4 GB Ram'e sahip çoğu makinede çalışır zaten. Sıfırdan sistem mi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet sıfırdan hazır sistem araştırıyorum maske0145 dedi: sıfırdan hazır sistem bakıyorum Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 29 Nisan 2021
Vardem dedi: İşlemciye biraz daha yüklenen oyunlarda yapabilir. Pubg Mobile 4 GB Ram'e sahip çoğu makinede çalışır zaten. Sıfırdan sistem mi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... sıfırdan hazır sistem bakıyorum Vardem dedi: İşlemciye biraz daha yüklenen oyunlarda yapabilir. Pubg Mobile 4 GB Ram'e sahip çoğu makinede çalışır zaten. Sıfırdan sistem mi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet sıfırdan hazır sistem araştırıyorum maske0145 dedi: sıfırdan hazır sistem bakıyorum Genişletmek için tıkla...