Cayxe Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 635 18 Kasım 2018 #1 Arkadaşlar, İtopya'da bir kasa gördüm. Şahsen fiyatına göre hoşuma gitti. BOOST-GSR/R3 1300X/Sapphire Pulse RX570 OC 4GB /8GB DDR4/120GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Kasa bu, sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2018
Arkadaşlar, İtopya'da bir kasa gördüm. Şahsen fiyatına göre hoşuma gitti. BOOST-GSR/R3 1300X/Sapphire Pulse RX570 OC 4GB /8GB DDR4/120GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Kasa bu, sizce alınır mı?
serdarbstrk52 Decapat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 494 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2018 #2 Cayxe dedi: Arkadaşlar, İtopya'da bir kasa gördüm. Şahsen fiyatına göre hoşuma gitti. BOOST-GSR/R3 1300X/Sapphire Pulse RX570 OC 4GB /8GB DDR4/120GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Kasa bu, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Darboğaz olacağını sanmıyorum ama Black Friday yaklaştı. Daha ucuza toplanabilir ya da daha iyi bir sistem toplanabilir belki bu fiyata.
Cayxe dedi: Arkadaşlar, İtopya'da bir kasa gördüm. Şahsen fiyatına göre hoşuma gitti. BOOST-GSR/R3 1300X/Sapphire Pulse RX570 OC 4GB /8GB DDR4/120GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Kasa bu, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Darboğaz olacağını sanmıyorum ama Black Friday yaklaştı. Daha ucuza toplanabilir ya da daha iyi bir sistem toplanabilir belki bu fiyata.
Cayxe Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 635 18 Kasım 2018 #3 serdarbstrk52 dedi: Darboğaz olacağını sanmıyorum ama Black Friday yaklaştı. Daha ucuza toplanabilir ya da daha iyi bir sistem toplanabilir belki bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Black friday kaç gün sürecek bilginiz var mı?
serdarbstrk52 dedi: Darboğaz olacağını sanmıyorum ama Black Friday yaklaştı. Daha ucuza toplanabilir ya da daha iyi bir sistem toplanabilir belki bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Black friday kaç gün sürecek bilginiz var mı?
tuniqurem Hectopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 105 18 Kasım 2018 #4 serdarbstrk52 dedi: Darboğaz olacağını sanmıyorum ama Black Friday yaklaştı. Daha ucuza toplanabilir ya da daha iyi bir sistem toplanabilir belki bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Black Friday'da böyle sistemlerde indirim olur mu sence?
serdarbstrk52 dedi: Darboğaz olacağını sanmıyorum ama Black Friday yaklaştı. Daha ucuza toplanabilir ya da daha iyi bir sistem toplanabilir belki bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Black Friday'da böyle sistemlerde indirim olur mu sence?
serdarbstrk52 Decapat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 494 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2018 #5 Cayxe dedi: Black friday kaç gün sürecek bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... İndirim bütün hafta sonu devam eder büyük ihtimalle.
Cayxe dedi: Black friday kaç gün sürecek bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... İndirim bütün hafta sonu devam eder büyük ihtimalle.