anladım çok teşekkür ederimSabit 144 istiyorsanız; anakartınız müsaade ediyor ve soğutucunuz güçlüyse işlemciye OC yapabilirsiniz, onun haricinde eğer ki baktınız hala tatmin olmuyorsunuz, tek çare tekli çekirdek performansı çok daha güçlü bir işlemciye geçmek olur (Ryzen 3 3300X-Ryzen 5 3600 gibi). Çünkü o Valorant denilen oyun doğrudan işlemci tabanlı olarak çalışıyor. CS:GO gibi bir nevi aslında, ne kadar güçlü işlemci o kadar yüksek FPS mantığı var da diyebiliriz.
Ryzen 3 3300X'e geçmek mantıklı olur. Ryzen 5 3600'ü hala tek çekirdekte tam yeterli göremiyorum, 4. nesilde umarım X600 serisi tek çekirdekte çok daha iy
Ryzen 3 3300X'e geçmek mantıklı olur. Ryzen 5 3600'ü hala tek çekirdekte tam yeterli göremiyorum, 4. nesilde umarım X600 serisi tek çekirdekte çok daha iyi olur.
çok teşşekkürlerRyzen 3 3300X'e geçmek mantıklı olur. Ryzen 5 3600'ü hala tek çekirdekte tam yeterli göremiyorum, 4. nesilde umarım X600 serisi tek çekirdekte çok daha iyi olur.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.