Ryzen 3 1300X sistemde Valorant'ın GPU kullanımı yüksek

MYLMZ1761

Decapat
Arkadaşlar menüde GPU kullanımı yüksek, CPU düşük. Oyun içine girince tam tersi oluyor. GPU %30'a düşüyor, CPU %80 çıkıyor.
Ryzen 3 1300X overlock yapılmış 1050 Ti var 8 RAM.

Sabit 144 istiyorsanız; anakartınız müsaade ediyor ve soğutucunuz güçlüyse işlemciye OC yapabilirsiniz, onun haricinde eğer ki baktınız hala tatmin olmuyorsunuz, tek çare tekli çekirdek performansı çok daha güçlü bir işlemciye geçmek olur (Ryzen 3 3300X-Ryzen 5 3600 gibi). Çünkü o Valorant denilen oyun doğrudan işlemci tabanlı olarak çalışıyor. CS:GO gibi bir nevi aslında, ne kadar güçlü işlemci o kadar yüksek FPS mantığı var da diyebiliriz.
anladım çok teşekkür ederim
Ryzen 3 3300X'e geçmek mantıklı olur. Ryzen 5 3600'ü hala tek çekirdekte tam yeterli göremiyorum, 4. nesilde umarım X600 serisi tek çekirdekte çok daha iy
Ryzen 3 3300X'e geçmek mantıklı olur. Ryzen 5 3600'ü hala tek çekirdekte tam yeterli göremiyorum, 4. nesilde umarım X600 serisi tek çekirdekte çok daha iyi olur.
Ryzen 3 3300X'e geçmek mantıklı olur. Ryzen 5 3600'ü hala tek çekirdekte tam yeterli göremiyorum, 4. nesilde umarım X600 serisi tek çekirdekte çok daha iyi olur.
çok teşşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı