Ryzen 3 1300X sisteme PSU önerisi

Oktayanil

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ryzen 3 1300X.
RX 580 8 GB veya RX 570 8 GB.
İçin elimde 400 Watt bir PSU var ve ben bu işten hiçbir şey anlamıyorum. Biraz araştırdım ortalama 350 Watt güç tüketirmiş sistem sizce yeterli mi?

Eski kasamın anakart, işlemci ve ekran kartını değiştirdim ayriyeten PSU'ya para yatırmak istemiyorum N11'de 100 TL’ye hadron vs. markaların 500-600 Watt PSU'ları var. Benim PSU yetmezse bunları almak mantıklı mı? (Pin girişlerinden de anlamıyorum)

580 ve 570 için 400W yetersiz olur. Ayrıca Hadron, Everest, Frisby, PowerBoost, Gamepower vb. bu tür markalardan sakın PSU almayın. Paramı PSU'ya yatırmak istemiyorum demek aşırı yanlış bir hareket. Tüm sisteme gücü verecek parça bu, kalitesiz bir ürün alıp tüm sistemden olmak istiyorsanız kendiniz bilirsiniz.
Ayrıca 1300X işlemci artık alınmaz, RX580 ile de darboğaz yapar.
Tüm sistem için bütçe verin daha iyisini önereyim.
PSU için örnek olarak şunu tercih edebilirsiniz: Corsair Vs550 (2018) 550w 80+ Güç Kaynağı - n11.com
Siz yine de bütçe verin, çünkü bir şeyden anlamadığınızı söylemişsiniz, paranız boşa gitmesin. İyisini önereyim.

Bütçeniz ne kadar onu söyleyin. Eğer sistemi almadıysanız daha iyisi toplanabilir çünkü R3 1300X alınacak bir işlemci değil.

Anakart ile ryzen 3 ü 500 tl ye aldım uygun diye

A320 bir anakarta hd5670 ekran kartı takılır mı şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…