Ryzen 3 1300X ve AMD RX 570 CS:GO FPS düşüklüğü

İşletim sistemi
Windows 10

seyithankc

Hectopat
Arkadaşlar merhaba CS:GO oyununda beklediğimden düşük FPS alıyorum ve sistemi ilk toplandığımda FPS değerlerim çok daha yüksekti. Şu an 1024-768 çözünürlük en düşük ayarlarda 150-200 arası alıyorum. Çözünürlüğü 1366-768 çekince ve ayarları en yüksek yapınca sadece 20-30 FPS düşüyor. Bu bağlamda 1024 çözünürlük ve en düşük ayarda daha yüksek FPS almalıydım diye düşünüyorum. Sistemi yeni topladığımda (2 ay önce) 250-350 arası FPS değeri alıyordum. Eski FPS değerlerimi nasıl alabilirim?
Sistemim:
Ryzen 3 1300X.
AMD RX 570 8 GB.
8 GB 2666 RAM.
A320M-F anakart.

Sürücülerini güncelle. Termal macun yenile. Format at. CrystalDiskMark ile test yap. HD Sentinel ekran görüntüsü at.

Sorun gözükmüyor açıkçası. CS:GO'nun ne kadar FPS vereceği belirsiz oluyor bir kaç ay sonra bakmışsınız daha az veriyor.

RX 570 i3 9100F ikilisini kullanıyorum ben de.

Sürücülerini güncelle. Termal macun yenile. Format at. CrystalDiskMark ile test yap. HD sentinel ekran görüntüsü at.

Sürücülerim güncel disk testlerimde bir sıkıntı çıkmadı. İşlemcide ısınma yok ama termal macun yine de işe yarar derseniz yenileyebilirim.

Sürücülerim güncel disk testlerimde bir sıkıntı çıkmadı. İşlemcide ısınma yok ama termal macun yine de işe yarar derseniz yenileyebilirim.

Benim de aynı durumda dostum 1 ay önce yaptığım FPS testinde ortalama 230 FPS çıkarken daha bugün yaptığımda 150 çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…