Ryzen 3 1300X ve GTX 1050 Ti sistem GTA 5 kasma sorunu

Semih_67

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1050 Ti Gaming X, Ryzen 3 1300X, 8 GB DRR4 RAM var. Benden daha kotu bilgisayarı olanlar rahat oluyor. Benim ise oyunda kasma oluyor. Optimize ediyorum en yükseğe çekiyor, daha da çok kasıyor, sanki sistemim karşılamıyormuş gibi kasıyor. Her yerde aradım cozum bulamadım. Baska hıcbır oyunda kasmıyor, sadece GTA 5. Çözümü bilen lütfen yardım etsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baska cozum yok mu?
Oyuna silip yükledim. Yine aynı sıkıntı vardı. Ben de cozmek ıcın oyunu alta aldım. Yaklasık 10 15 dakika Google'de cozum aradım. Bulamadım, oyuna tekrar gırdım ve kasma yoktu. Ayarları yuksege cektım oyun kendını yenıden baslattı öncekinden de çok kasma vardı ve yine 10 15 dakika arkada acık bıraktım oyuna girdim yine kasma olmadı. Oyun acıkken Google'de 10 dakika takılıyorum kasmıyor nasıl bir şey boyle bu?
Windows'a güncelleme gelmiş yaptım ve sıkıntı ortadan kalktı en yuksek ayarlarda da oynayabılıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı