Ryzen 3 1300X ve GTX 1050 Ti sistem oyun performansı düştü

Öyle bir durum maalesef mevcut hocam, kendi laptopum'da da gözlemlediğim bir durum bu, ilgili linkide şöyle bırakayım;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende de 1050TI var. Bende son sürüm kullanıyorum. Hiç bi fps düşmesi yaşamadım. Hatta drop bile yememeye başladım. 75-110 fps arası alıyordum.
sen baya iyi değer alıyosun eski sürümü yüklüyorum şuanda 1 ağustostaki o zamanlar iyi değerler alıyordum deneyip haber vereceğim

Ya bilmiyorum şuan hiçbir sıkıntım yok. Haber verirseniz sevinirim bizde bilgilenelim.
Eski versiyonu yüklediğim zaman 5 6 fps daha arttı aldığım değer ama sanırsam artık pubg oynamak için 1060tan aşağı yeterli olmuyor

1050 Ti PUBG icin gayet yeterlidir. 70 derece başlangıç için biraz yüksek. Islemci sicagini paylasmamissiniz. MSI Afterburner ile FPS drop yaşadığınız anın goruntusunu paylasabilir misiniz ?

Hocam 50 fps bazen 53 54 oluyor bazen 40a düşüyor ama 40a düştüğü zaman çok uzun sürmüyor
Hocam 50 fps bazen 53 54 oluyor bazen 40a düşüyor ama 40a düştüğü zaman çok uzun sürmüyor
bide işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum ryzen 1300x yerine uygun fiyatlı güzel bi işlemci tavsiyesi alabilirmiyim

Dosya Ekleri

• 20181130182304_1.jpg
    449 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…