Geçen haftalarda bir bilgisayar topladım. Bazı oyunlarda patlama, çarpma gibi sahnelerde anlık düşüşler oluyor. Bir de arada monitörde ekran gidip geliyor.
Darboğaz oluyor büyük ihtimalle, ayarları kasmayacak şekilde en yükseğe al derim.
PSU nedir? Düşük kalıyorsa ekran kapanıyor olabilir ya da kablo kalitesizliği neden oluyordur.
Space Engineers ve GTA 5'te FPS drobu yaşadım. Bu ekran gitme olayını Reings of Kings'e girerken sunucuya birden ekran gidiyor ve bilgisayar galiba donuyor. Kapatıp açınca düzeliyor. Sadece Reings of Kings'te oldu.
Dropların sebebi belli 8 GB RAM kısıtlıyor dropa neden oluyor. Ama ekran gıtme olayı hakkında bilgim yok benim de ekranım bazen karıncalanıp donuyor ama PC tepki veriyor ekran sadece karıncalanıp donuyor. Sebebini bilimiyorum.
Şimdi Payday 2 oynarken de oyun bulma haritasında Mouse ile gezince FPS 200'den birden 5-6'ya düşüyor. Ekran gitme olayı da Reigns of Kings'te başkaları da yaşıyormuş. 8 GB RAM daha eklersem droplar düzelir mi? Saints Row 4'te de drop yiyorum. RAM'den olduğuna emin misiniz?
dropların sebebi belli 8gb ram kısıtlıyor dropa neden oluyor ama ekran gıtme olayı hakkında bilgim yok benimde ekranım bazen karıncalanıp donuyor ama pc tepki veriyor ekran sadece karıncalanıp donuyor sebebini bilimiyorum.