Ryzen 3 1300X vs i3 8100

Ben 2200G ile toplayacağım, baya guzel fiyatina gore.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
R5 2600 1500 TL, i3 8100 750 TL ve aralarında fark yok. Bazen i3 8100 geçiyor bile.

Hort için teşekkürler.

Ciddi misin? 6 çekirdek 12 işlem birimi işlemci ile 4 çekirdek 4 işlem birimi bir işlemciyi mi kıyaslıyorsun?

Biri 1500tl biri 750 tl intelin 1500tl civarı işlemcisini alabilir. iki katı para hala ne diyorsun ya hatta 2 katı para fakat oyunlarda denk ve fps bazı oyunlarda yüksek tabi fiyatı az oldugu için intelin çekirdek ve işlem birimi az olabiliyor 1500tllik işlemciyle işlemci güçü bir zahmet yüksek olsun.

Ya fiyatı 2 katı 2, 2 katı para dogal olarak güçlü olması beklenir işlem gücünde intelin o fiyata işlemcileriyle bak mesela i5 8600

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Al 2 katı fiyat fps farkına bak :/ İNTEL
Bak hangisi daha performanslı:
Eki Görüntüle 327281

Şu gösterdiklerinizden sonra sizinle tartışmaya girmek için aşagı inemeyecegim bak hangisi daha performanslı demişssin yukarıda demiştim zaten 2 katı fiyat işlem gücü yüksek olur tabi ama oyun performansı eşit. Burda diyorum işte oyun mu yoksa işlem için mi yazarsa daha iyi bir öneri verebilirim.

Klasik Intel fanboyluğu

Ya bende diyorum bu arkadaş ne demek istiyor 12nm 6 çekirde 12 işlem birimi diğeri 4 cekirdek 4 işlem 14 nm saçma bilgisiz yorum yapma arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…