wake up to reality Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 1.035 Çözümler 2 28 Ekim 2020 #11 hawkeyes dedi: Merhaba arkadaşlar, işlemcimi upgrade edeceğim için satacağım. 3 ay önce Vatan Bilgisayar’dan satın aldım, faturası ve kutusu duruyor, 21 ay daha garantisi mevcut. TW ile bağlanıp testlerini yapabilirsiniz, bir sorunu yok işlemcinin. Fiyat 600 TL. Genişletmek için tıkla... Satıldı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2020
hawkeyes dedi: Merhaba arkadaşlar, işlemcimi upgrade edeceğim için satacağım. 3 ay önce Vatan Bilgisayar’dan satın aldım, faturası ve kutusu duruyor, 21 ay daha garantisi mevcut. TW ile bağlanıp testlerini yapabilirsiniz, bir sorunu yok işlemcinin. Fiyat 600 TL. Genişletmek için tıkla... Satıldı mı?
hawkeyes Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 1.293 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #12 wake up to reality dedi: Satıldı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. İlandan 2 gün sonra sattım hatırlattığın için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2020
wake up to reality dedi: Satıldı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. İlandan 2 gün sonra sattım hatırlattığın için teşekkürler.