Ryzen 3 2200G alınır mı?

UmutTahaDemir

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600x Rx6600 Mech 2x Msi 8+8 16GB Kingston Fury 3200 MHZ Msi A320MPRO PS4 Pro
Sizce alınır mı bu zamanda? 2018'de çıkmış bir işlemci 5 yıl olmuş çıkalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 2700 alınmaz. Güncel işlemcilere yönelin.

5600X parasını hak eden bir işlemci değil, onun yerine R5 5600 alın. Performans olarak çok çok yakın işlemciler. Bir de kule tipi soğutucu alırsın.
yayın içinde bakıyorum çoğu yayıncı 5600 kullanıyor

Yetersiz kalması çok normal. Güçlü bir işlemci değil. Yukarıda yazdığım mesajı okursanız yapmanız gerekeni yazdım.
peki ikinci el almak mı mantıklı sıfırmı ben ikinci el eşya almaktan çekiniyorum

Bütçen varsa sıfır al geç.
birde a320m pro h2 v2 anakartım var onuda değiştireyimmi iyimidir

RX 6600'ün piyasası 12 bin lira değil, 6-7K arasında. 12 bin liraya RTX 4060 var...

amazonda 11 12 bin tl bandında geziyor

Anakart kalabilir. En giriş seviye model ama kullanılır. BIOS update yapmanız gerekiyor.

Amazon'da 11 12 bin TL bandında geziyor.
Fiyat araştırması yapmayıp tek bir yere bakarsanız öyle olur hocam, normal. 11-12 bin liraya kimse RX 6600 almaz. Eski seri olduğu için stok azalıyor artık. Arz-talep ilişkisi.

Anakart kalabilir. En giriş seviye model ama kullanılır. BIOS update yapmanız gerekiyor.
ramler de sıkıntı aynı marka ama biri cla 16 biri cla 18
miş sıkıntı olmaz heralde ama sadece 13.9 gb kullanılabilir alan diyor nedense anlayamadık

ekran kartı da devre dışı neye gidiyor acaba ekran kartı bellegi gpu bellegi 15 gb diyor

2200G olduğu için öyle. Hocam konu çok dağıldı. Sorununuz çözüldüyse çözüldü işaretleyin, sormak istediğiniz farklı sorular için farklı konu açın.

Tamamdır teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı