Ryzen 3 2200G APU Sistem Alınır mı?

GT 1030'lu bir sistemin sizin için daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.İşlemci olarak da G4560 yeterli olacaktır. ince hesap PC toplama sitesinden 1800 civarı G4400'lı sistem toplanabilir ama 2200G de kötü bir seçim değildir. Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oyun oynamayı düşünüyorsanız işlemci olarak işinizi her türlü oyun , uygulama gibi kullanımda sorun yaşatmayacaktır. Fakat üzerindeki GPU' yu grafik birimi olarak oyunlarda kullanmaksa planınız bu yeterli gelmeyecektir. Basit ve eski oyunlarda 720p çözünürlükte belli bir yere kadar kurtarır lakin 1080p de net ve akıcı oyun keyfi için çok yetersiz kalır. Bu tarz tümleşik grafik birimi olan işlemcilerin oyun performansları çok kötüdür. Oyunu açar o kadar oynama ve görüntü kalitesi ayarları açısından berbattır. Şuan için giriş seviyesi oyun deneyimi isteyenler için bile en düşük ekran kartı AMD = RX460, NVİDİA= GTX 950'dir.

Eğer sistemi alacaksan mutlaka BIOS güncellemesi iste alacağın yerden. Yoksa Vega GPU'dan görüntü alamıyorsun. BIOS update şart. Beni kanser etti aman diyeyim unutma

Mesajlarınız için tesekkürler,
Sistem güzel fakat RAM biraz sanırım düsük kalıyor, 8/8 olsa güzel olurdu, ama bütçe yetersiz. Peki daha sonra ekran kartı taksam, ama RAM'leri aynı bıraksam, performansı oyunlarda, ciddi oranda artar mı? örn; GTX 1050 Ti.

Eğer sistemi alacaksan mutlaka bios güncellemesi iste alacağın yerden. Yoksa Vega GPU dan görüntü alamıyorsun. Bios update şart. Beni kanser etti aman diyeyim unutma
Sende bu sistem mi var, buna mı benzer yoksa, memnun musun performansından?

Sende bu sistem mi var, buna mı benzer yoksa, memnun musun performansından?
Benim değil fakat bir arkadaşıma düzmüştük. Tek slot en düşük frekanslı DDR4 bir RAM var. LoL ve CS GO oynamak için düzmüştü. 100 FPS civarı alıyor. Ama üst düzey oyunlarda aynı gücü vermesi zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…