Arkadaşlar bu bilgisayarı satın aldım bilgisayarcıdan ama ekran kartı olmadan monitöre ekran gelmiyor. Harici bir ekran kartı takınca ekran geliyor. Sorunu nedir ekran kartı olmadan çalışmıyor.
RAM'leri 2666 MHz yapması yetmiyor gibi bir de çift kanal yapmışlar. Anakart olarak A320 kullananlarla dalga geçiyoruz. PSU aşırı kalitesiz. İade şansınız varsa gidin yapın. Zaten PC'yi ordan aldıysan git adama sor. Eğer yapamadıysa paramı geri istiyorum diye bağır, kavga çıkart.
Yanlız bu parçaları ben seçip aldım.
Bu parçaları alan sıkıntısız kullanabiliyor ama ben ekran kartsız çalıştıramıyorum, nasıl düzeltebilirim?
Ayrıca RAM'larda ne gibi sıkıntı var? 2666 kötü mü yoksa iyi mi?
Yanlız bu parçaları ben seçip aldım.
Bu parçaları alan sıkıntısız kullanabiliyor ama ben ekran kartsız çalıştıramıyorum, nasıl düzeltebilirim?
Ayrıca RAM'larda ne gibi sıkıntı var? 2666 kötü mü yoksa iyi mi?
Şimdi şöyle bir durum söz konusu, bu sistemi size bilgisayarcı topladı ise sorunsuz şekilde çalışıyor olması gerekirdi (zaten bütün parçaları aynı yerden aldıysanız ne diye siz uğraşıyorsunuz verin toplasın). Ama durum bu değil ve sistemde sorun varsa bu sistemin parçalarını aldığınız ve evde kendinizin topladığı anlamı çıkıyor.
Bu durum akla şu soruyu getirir, size anakartın güncel olduğunu söyleyen esnaf boş vakitlerinde elindeki anakartların Bioslarını mı update ediyor? Yoksa anakartın Biosu güncel derken yalan mı söylüyor.
Bilgisayarcı topladı zaten. Aradı, ekran gelmiyor ekran kartı olmadan dedi.
Anakarta BIOS atamadığı icin firmaya yollamış çünkü anakart başka başka işlemci istiyormuş.
Harici ekran kartı taktığı zaman çalışıyor yani ama ekran kartını çıkarınca çalışmıyor. Nasıl düzeltebiliriz?
Sonuç olarak olay dediğim noktaya geliyor, siz bu sistemi para verip aldınız, sistemi aldığınız ve toplayan aynı bilgisayarcı ise bilgisayarcının sizi arayıp ekran kartı olmadan görüntü gelmiyor demesinin bir mantığı yok onun işi ekran kartı olmadan görüntüyü sağlamak.
Bu arada işletim sisteminiz nedir ve güncel midir? Biraz önce okuduğum yazılarda böyle bir detay dikkatimi çekti.
Bu arada anakarttan analog olan Vga ile görüntü almaya çalışıyorsanız sorun bundan kaynaklı da olabilir.