Ryzen 3 2200G GTX 1050 Ti sistem toplama

KerimHassan

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 3 2200G
GTX 1050 Ti
MSI B350M PRO-VDH
HyperX Predator Black DDR4 3000MHz CL15
WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

Evet arkadaşlarım yavaş yavaş parça parça bu parçaları almak istiyorum. Parçalar nasıl olmuş, iyi mi?
Bir de iyiyse bunların yanına nasıl bir PSU ve kasa almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa biraz zevkine kalmış. Cooler Master, Corsair, Dark, Boost gibi markaları önerebilirim. PSU için ise 80+ sertifikalı 500W işini görür diye düşünüyorum.

SSD şiddetle tavsiye ediyorum.

Ayrıca RAM'in kapasitesini belirtmemişsin. 8GB ise 16'ya çıkarmanı tavsiye ederim. 16 ise sorun yok. Güzel sistem. Hayırlı olsun.

PSU önerisi için sağ ol.

SSD alacağım fakat 240 veya 120 GB alacağım. Hangi marka ya da model alacağıma karar vermedim.

RAM 8GB almayı düşünüyorum. Sonra onun yanına aynı model bir 8GB daha alacağım. İlk 1 2 ay 8GB olarak kullanıcam.
Sistem icin toplam butcen ne?
Tam net bir bütçem yok yavaş yavaş alacağım her şeyi ama maksimum 4500-5000 TL civarları olur.

Daha iyi bir sistem toplanabilir. @JiJi

Bir sorum daha olacak.
Alacağım kasa
MSI B350M PRO-VDH anakartına uyar mı ? Birde GTX 1050 TI içine sığar mı acaba ?

Bir sorum daha olacak.
Alacağım kasa
MSI B350M PRO-VDH anakartına uyar mı ? Birde GTX 1050 TI içine sığar mı acaba ?
Dostum bütçen nedir? Hangi parçaları aldın? Devamına elimizden geldikçe beraber bakalım istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…