Merhaba. Sistemim yaklaşık 1 yıllık olmasına rağmen oyunda anlık 75'ten (V-Sync açık) 50'ye 60'a düşmeye başladı. Eskiden yoktu. Termal macunumu 3 ay önce değiştirdim. Sorun ne acaba? (ayarlar en düşükte)
Merhaba. Sistemim yaklaşık 1 yıllık olmasına rağmen oyunda anlık 75'ten (V-Sync açık) 50'ye 60'a düşmeye başladı. Eskiden yoktu. Termal macunumu 3 ay önce değiştirdim. Sorun ne acaba?
Anladım, grafikleri çok yüksekte tutmayıp, yüksek özellikleri devre dışı bırakmanızı öneririm.
Advanced Graphics ayarlarını kapatın.
Grass quality düşürün.
Razer Cortex inidr bazen etkisi oluyoır.
Oynarken bilgisayarda arkada çalışan gereksiz şeyleri kapat.
Sistemdeki gereksiz dosyaları sil (CCleaner öneririm.)
Belki bilgisayarınıza bulaşan bir virüs yüzünden mining falan yapıyor olabilir. Kaspersky ile tarama yapmanızı öneririm.
Anladım, grafikleri çok yüksekte tutmayıp, yüksek özellikleri devre dışı bırakmanızı öneririm.
Advanced Graphics ayarlarını kapatın.
Grass quality düşürün.
Razer Cortex inidr bazen etkisi oluyoır.
Oynarken bilgisayarda arkada çalışan gereksiz şeyleri kapat.
Sistemdeki gereksiz dosyaları sil (CCleaner öneririm.)
Belki bilgisayarınıza bulaşan bir virüs yüzünden mining falan yapıyor olabilir. Kaspersky ile tarama yapmanızı öneririm.
Merhaba Sosyal. Bu rehberi uzun süredir açmayı düşünüyordum, ama sınavlar üst üste gelince açmak şimdiye nasip oldu :D Bu rehberde kendi kullandığım teknikleri ve programları göstererek, düşük veya orta halli sisteminizde nasıl FPS artışı yapabileceğinizi anlatacağım. Adım adım anlatacağım...
Merhaba Sosyal. Bu rehberi uzun süredir açmayı düşünüyordum, ama sınavlar üst üste gelince açmak şimdiye nasip oldu :D Bu rehberde kendi kullandığım teknikleri ve programları göstererek, düşük veya orta halli sisteminizde nasıl FPS artışı yapabileceğinizi anlatacağım. Adım adım anlatacağım...