Ryzen 3 2200G, GTX 1060'a darboğaz yapar mı?

Beratsezgin

Decapat
R3 2200G işlemcim var, GTX 1060'a darboğaz yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetersiz, Ryzen 5 serisi bir işlemci almaya çalışın.

Ağlar o işlemci o ekran kartının altında, üzülür, morali bozulur
Şaka bir yana, Ryzen 1500 ( Eşleniği 2400G ) altı bir işlemci kullanmayın o ekran kartına. KEza işlemcinizin mevcut olduğunu düşünürsek, o işlemciye o ekran kartını almayın.

aynı sistem bende var. Darboğaz olan oyunları yazıyorum.

Başta babası forza horizon 4
Nfsu payback
Çok nadir gta 5 ne yaptıysam kurtulamadım. Şuan 3.85 oc + dark freezer 120x soğutucu ile kullanıyorum nafile. amacım bir an önce satıp r5 2400 almak

Evet çok haklılar ama GTX1060 6GB mı yoksa GTX1060 3GB mı zira aralarında performnas farkı çok çok var eğer GTX1060 3GB alırsan işlemcini overclock yapman gerekicek normalde 3.5ghz çalışrken gtx1060 3gb versiyonunda kullanıcaksanız 4.0ghz alman daha mantıklı olur ve besliye bilir tabi overclock için tabi soğutucu gerkicek Ryzen işlemciler için çıkartığı Max cooler terici sebebimdir hem şık bir görünüm hemde performans sadece bir düşüncedir

Neden rx570 almıyorsunuz. Şu an fiyatları çok uygun ve performans olarak güçlü kartlar.

R5 2400G almanızı önermem. F/P bakımından pek iyi değil. R5 2500X veya 2600 almanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…