Ryzen 3 2200G hazır sistem alıp RX 570 takmak mantıklı mı?

RX 570 yerine 580 bak. O sistemi de çok tavsiye etmem. Anakart sınırlı, RAM frekansı Ryzen için düşük ve PSU bana pek tekin gelmedi. Bir de Bafır'la yapmışlar, ben olsam bulaşmam, çünkü ilerisi 30 liralık James Donkey farenin sonu gibi duruyor. Ekran kartı taksan, işlemci yetmeyecek, işlemci de taksan, bu sefer PSU yetmeyecek, hadi onu da yaptın, RAM az, hadi onu da yaptın, e madem o kadar yapacaktın direk başka PC alsaydın yani.

RX 570 yerine 580 bak. O sistemi de çok tavsiye etmem. Anakart sınırlı, RAM frekansı Ryzen için düşük ve PSU bana pek tekin gelmedi. Bir de Bafır'la yapmışlar, ben olsam bulaşmam, çünkü ilerisi 30 liralık James Donkey farenin sonu gibi duruyor. Ekran kartı taksan, işlemci yetmeyecek, işlemci de taksan, bu sefer PSU yetmeyecek, hadi onu da yaptın, RAM az, hadi onu da yaptın, e madem o kadar yapacaktın direk başka PC alsaydın yani.
Eger RX 580 alırsam güçlü bir işlemci almam gerekecek verebileceği fark en fazla 3-4 fps.oyuzden RX 570 almak daha mantıklı duruyor.onun disinda dedikleriniz için başka bir sistem toplayacağım sanırım.

Bence de rx570 daha mantıklı olur. Rx580de çoğu oyunda fps farkının hissedilir şekilde arttığını düşünmüyorum. Bu arada rx570 4gb ın fiyatı şu an hepsiburadada 1039₺. Hem de sapphireın nitro+ modeli. Kaçırma derim.
Bir de nanokatologda o fiyat ucuzluğu kafama takıldı. Güvenilir olmayabilir bence alma ordan derim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı