D def2easy06 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 2.268 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar Mart'ya da nisan ayında Trendyol'dan Ryzen 3 2200G aldım. Ama garanti belgesi çıkmadı ne yapmam lazım, kutu fatura her şeyi duruyor. Şimdi fark ettim @kino @BerkayZ87@Rivadex hocalarım yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar Mart'ya da nisan ayında Trendyol'dan Ryzen 3 2200G aldım. Ama garanti belgesi çıkmadı ne yapmam lazım, kutu fatura her şeyi duruyor. Şimdi fark ettim @kino @BerkayZ87@Rivadex hocalarım yardımcı olursanız sevinirim
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.088 Makaleler 1 Çözümler 571 3 Eylül 2021 #2 Garantilik işlem olduğunda sipariş nosunu girdiğinde fatura vs çıkar. Gönlün rahat etmiyorsa m. Hizmetleri ile iletişime geç, aydınlatırlar seni.
Garantilik işlem olduğunda sipariş nosunu girdiğinde fatura vs çıkar. Gönlün rahat etmiyorsa m. Hizmetleri ile iletişime geç, aydınlatırlar seni.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 3 Eylül 2021 #3 Önemli olan ürünün seri numarası, bir arıza durumunda aldığın yere sorduğunda oradan çıkacaktır.
D def2easy06 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 2.268 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #4 kino dedi: Önemli olan ürünün seri numarası, bir arıza durumunda aldığın yere sorduğunda oradan çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: Garantilik işlem olduğunda sipariş nosunu girdiğinde fatura vs çıkar. Gönlün rahat etmiyorsa m. Hizmetleri ile iletişime geç, aydınlatırlar seni. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bu arada seri numarası nerede yazıyor.
kino dedi: Önemli olan ürünün seri numarası, bir arıza durumunda aldığın yere sorduğunda oradan çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: Garantilik işlem olduğunda sipariş nosunu girdiğinde fatura vs çıkar. Gönlün rahat etmiyorsa m. Hizmetleri ile iletişime geç, aydınlatırlar seni. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bu arada seri numarası nerede yazıyor.