Ryzen 3 2200G kaça satılır?

Hangi tarihde verdiniz ve bu tarihlerde kaça gider?
+ Olarak RX560 ekran kartım var 2'sini bir versem sağlam bir APU işlemci alır mıyım?
1 ay önce let go da sattım. RX560 için bir şey diyemem hocam ama işlemcinin aynısını 1200e verdim 5 gün sonra satıldı.

1 ay önce let go da sattım. RX560 için bir şey diyemem hocam ama işlemcinin aynısını 1200e verdim 5 gün sonra satıldı.
Genel olarak şehrindeki ilanlara bak 2200ge ne diyorlarsa 100 tl in ya birşeycik olmaz

1 ay önce Letgo'da sattım. RX560 için bir şey diyemem hocam ama işlemcinin aynısını 1200e verdim 5 gün sonra satıldı.

İşlemcimin güçsüz olduğunu düşünüyorum Far Cry 6 ya tıkladım açılsın diye baktım açılmıyor hemen Görev Yöneticisi'ni açtım bir baktım daha açılmadan açılmaya hazırlanırken %98 işlemci kullanıyor Windows 11'e geçemiyor Bannerlord'da güçsüz kalıyor. Ben güzel bir işlemci almalıyım.

1 ay önce Letgo'da sattım. RX560 için bir şey diyemem hocam ama işlemcinin aynısını 1200e verdim 5 gün sonra satıldı.

Genel olarak şehrindeki ilanlara bak 2200ge ne diyorlarsa 100 TL in ya birşeycik olmaz.

Evet hemen gitmesi için öyle yapılabilir.

İşlemcimin güçsüz olduğunu düşünüyorum Far Cry 6 ya tıkladım açılsın diye baktım açılmıyor hemen Görev Yöneticisi'ni açtım bir baktım daha açılmadan açılmaya hazırlanırken %98 işlemci kullanıyor Windows 11'e geçemiyor Bannerlord'da güçsüz kalıyor. Ben güzel bir işlemci almalıyım.
Ben öyle sadece lol oynamak için aldım işlemciyi. Sadece lol oynadım sonra sattım.

En baba sağlam APU işlemci RX560'ın verdiği performansı geçemez. Neden böyle bir seçim yapmak istiyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı