Ryzen 3 2200G Masaüstünde %100 CPU Kullanımı

kudal

Kilopat
Merhabalar arkadaşlar. Sorunum gayet belli internette bazen müzik dinlerken bile bir anlık takılma oluyor ve görev yöneticisiden işlemci kullanımına baktığım zaman CPU %100'e vuruyor. Nedeninin çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.

İşletim sistemin windows 10 ise format atmanı öneririm aynısı bende oluyordu format düzeltiyor. Format attık dan 1 2 ay sonra gene aynı sorun oldu ve 8.1 e geçtim aşırı rahat.

Arama kısmına "çalıştır" ve "winver" yazıp "tamam" basar mısınız ? Bir ekran görüntüsü ekleyebilirseniz olmadı sürüm numarası paylaşmanız yeterli.

İşletim sistemin windows 10 ise format atmanı öneririm aynısı bende oluyordu format düzeltiyor. Format attık dan 1 2 ay sonra gene aynı sorun oldu ve 8.1 e geçtim aşırı rahat.
Harici çözüm öneri bulamazsam deneyeceğim hocam, teşekkürler.

Arama kısmına "çalıştır" ve "winver" yazıp "tamam" basar mısınız ? Bir ekran görüntüsü ekleyebilirseniz olmadı sürüm numarası paylaşmanız yeterli.
Sürüm 1809 hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…