Ryzen 3 2200G Sistem CS:GO Performansı

Anlck

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar merhaba. Benim CS GO ayarlarım resimdeki gibi. Ryzen3 2200G APU, 2x8 2400MHz RAM ile ortalama kaç FPS alırım? Bütün mapleri oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube' da vardır. Ben de CS GO yüklü full ayarlarda gayet iyi hani FPS ye bakmadım çok oynamadığım için ama LOL de 150-100 FPS arasında değişiyor 8GB 3000MHz RAM var sadece sende çift RAM var yüksek verir yani.

Youtube da benim sisteme ait bulamadım 2x8 2400Mhz RAM Ryzen 3 2200G APU
Soru soruyoruz 1 kişi cevap vermiş vay be

Son düzenleme:
Bende işlemciyi aldıgın zaman technopat ın ilgili makalesini bul.Lakin çok önemli ekran kartı bulunuyor işlemcide onu 3.7 ghz'e alman gerek ve ekran kartına raminden 2gb a kadar verebiliyorsun genelde geldigi gibi 1gb verir aldıgında bana ulaşırsan ayarlara yardımcı olurum bende technopatta araştırarak almıştım.Dust 2 de 1024:768 de oynuyorum 4:3 ekran en düşük ayarlarda 90-150fps arası

Sağol ama keşke bi kaç kişi daha yazsaydi cevap bu siteye üye olurken bu kadar az kişinin cevap vereceğini düşünmemiştim
Up
Keşke birkaç kişi daha cevap verme nezaketini gösterse

Son düzenleme:
bu aradane yap ne et 3000mhz al rami eğer tek cs go oynicaksan 8gb al yeter.3200 e oc yap işlemciyi 3.75 yap ekran kartına 2gb ver fişek olur pc benim şuan öyle boşta 35 derece yükte 60 dereceyi daha görmedim 55 max.

Arkadaslar merhaba. Benim CS GO ayarlarım resimdeki gibi. Ryzen3 2200G APU, 2x8 2400MHz RAM ile ortalama kaç FPS alırım? Bütün mapleri oynuyorum.

Eki Görüntüle 365264
Ramlerini kesinlikle 3000mhz al islemcinede ust seviyede bir overclock yap cunku islemcin icinde ekran kartinida barindiriyor.Islemcini yukseltirsen mantiken ekran kartinda guclenir.Ama bu sekil bu ayarlarda ortalama 100-150 arasi alirsin.Dediklerimi uygularsan 120-170 arasi rahatca alirsin gibime geliyor

150 ve üzeri alabilirsin. Çoklu CPU kullanımını etkinleştir.
bu aradane yap ne et 3000mhz al rami eğer tek cs go oynicaksan 8gb al yeter.3200 e oc yap işlemciyi 3.75 yap ekran kartına 2gb ver fişek olur pc benim şuan öyle boşta 35 derece yükte 60 dereceyi daha görmedim 55 max.
Sağol un arkadaşlar Rainbow Six Sege de oynuyacagim için 2x8 3000mhz ram almaya karar verdim yoksa R6 yı kaldırmaz diye düşünüyorum pc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…