Ryzen 3 2200G Sistem Düşük Performans

Radeon programı sen lobideyken de aldığın FPS'i hesaplar, sen oyuna bağlanırken de aldığın FPS'i hesaplar hepsinin ortalamasını alır.

@Pwieh 'in dediğinden kaynaklı olabilir internetten videolar ile düzeltmeyi deneyin fazla alakalı değilseniz PC ciye temiz bir bios ayarı yaptırsanız iyi olur.
biosun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama anakartla alakalı birşeymiş.biosu güncellememe gerek varmı ?
@Pwieh in dediğini internetten bakıp yapacağım sonuçları sizle paylaşırım.

biosun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama anakartla alakalı birşeymiş.biosu güncellememe gerek varmı ?
@Pwieh in dediğini internetten bakıp yapacağım sonuçları sizle paylaşırım.

Bios'a sistem ilk açılırken f2 , f10 , f12 gibi tuşlar ile giriş yapabilirsin. Kendi Bios'una nasıl giriş yapabileceğini bul. Burada ASUS anakart'ın biosunda nasıl devre dışı bırakılacağı gösterilmiş aşağı yukarı her bios'da artık aynı ibareler yer alıyor. Buna bakarak ilerleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

görüntü bağdaştırıcılarında sadece harici ekran kartım gözüküyor işlemcideki ekran kartı gözükmüyor.
bir kaynaktan nasıl apu ekran kartını kapayacağıma dair video paylaşabilirmisiniz ?

Zaten işlemcinizin grafik kartı aygıt yöneticisinde görünmez, laptoplar gibi değil.

Sen eğer HDMI kablosunu ekran kartına taktıysan sıkıntı olmaz. APU işlemcilerde RAM ayarlama gibi yazarsanız bulursunuz. Bu konuda bir rehber vardı bulursam atarım.
bilgisayarda hdmi kablosu takılı ama ekran kartınamı işlemciyemi takılı bilmiyorum.

Ekran kartı güç kablosunu takıp çalıştırdığınız zaman kendiliğinden apu kapanır diye biliyorum. Dediğim gibi PC ciye götürseniz hem kafanız rahat olur hem de hızlı bir işlem olacağı için izlerseniz sizinde bilginiz olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bilgisayarda HDMI kablosu takılı ama ekran kartınamı işlemciyemi takılı bilmiyorum.

Kasanın kablo kısmının fotosunu atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…