ekran kartını driverini kurdum son sürümde şuan.
Bu arada şunuda söylemek istiyorum.
Bugün cs oynadım fps 80'in altına düşmedi fakat ekran kartının programında ortalama 55 fpste oyunu oynamış gözüküyorum.Bunun konuyla bir bağlantısı olabilir mi ?
@Pwieh 'in dediğinden kaynaklı olabilir internetten videolar ile düzeltmeyi deneyin fazla alakalı değilseniz PC ciye temiz bir bios ayarı yaptırsanız iyi olur.
biosun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama anakartla alakalı birşeymiş.biosu güncellememe gerek varmı ? @Pwieh in dediğini internetten bakıp yapacağım sonuçları sizle paylaşırım.
biosun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama anakartla alakalı birşeymiş.biosu güncellememe gerek varmı ? @Pwieh in dediğini internetten bakıp yapacağım sonuçları sizle paylaşırım.
Bios'a sistem ilk açılırken f2 , f10 , f12 gibi tuşlar ile giriş yapabilirsin. Kendi Bios'una nasıl giriş yapabileceğini bul. Burada ASUS anakart'ın biosunda nasıl devre dışı bırakılacağı gösterilmiş aşağı yukarı her bios'da artık aynı ibareler yer alıyor. Buna bakarak ilerleyebilirsin.
görüntü bağdaştırıcılarında sadece harici ekran kartım gözüküyor işlemcideki ekran kartı gözükmüyor.
bir kaynaktan nasıl apu ekran kartını kapayacağıma dair video paylaşabilirmisiniz ?
Sen eğer HDMI kablosunu ekran kartına taktıysan sıkıntı olmaz. APU işlemcilerde RAM ayarlama gibi yazarsanız bulursunuz. Bu konuda bir rehber vardı bulursam atarım.
Sen eğer HDMI kablosunu ekran kartına taktıysan sıkıntı olmaz. APU işlemcilerde RAM ayarlama gibi yazarsanız bulursunuz. Bu konuda bir rehber vardı bulursam atarım.
görüntü bağdaştırıcılarında sadece harici ekran kartım gözüküyor işlemcideki ekran kartı gözükmüyor.
bir kaynaktan nasıl apu ekran kartını kapayacağıma dair video paylaşabilirmisiniz ? Eki Görüntüle 576845
Ekran kartı güç kablosunu takıp çalıştırdığınız zaman kendiliğinden apu kapanır diye biliyorum. Dediğim gibi PC ciye götürseniz hem kafanız rahat olur hem de hızlı bir işlem olacağı için izlerseniz sizinde bilginiz olur.