Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 29 Mayıs 2020 #41 S GO .exe ye gelip özellikler sonrada uyumluluk a girer misin?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 29 Mayıs 2020 #43 Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakın hocam. Sonra dener misiniz?
ErdemKUS Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 106 29 Mayıs 2020 #44 Megaton dedi: Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakın hocam. Sonra dener misiniz? Genişletmek için tıkla... tamamdır giriyorum bir maç oyuna size geri dönüş yapacağım. Megaton dedi: Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakın hocam. Sonra dener misiniz? Genişletmek için tıkla... bir tur ölüm maçı girdim.msi afterburner programıyla bakınca gpu kullanımım yine %0 a düşüyor. ve fpste değişme yaşanmadı.aksine oyun daha az akıcı oldu.mausu aniden çevirdiğimde donma gibi şeyler yaşanmaya başladı. Son düzenleme: 29 Mayıs 2020
Megaton dedi: Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakın hocam. Sonra dener misiniz? Genişletmek için tıkla... tamamdır giriyorum bir maç oyuna size geri dönüş yapacağım. Megaton dedi: Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakın hocam. Sonra dener misiniz? Genişletmek için tıkla... bir tur ölüm maçı girdim.msi afterburner programıyla bakınca gpu kullanımım yine %0 a düşüyor. ve fpste değişme yaşanmadı.aksine oyun daha az akıcı oldu.mausu aniden çevirdiğimde donma gibi şeyler yaşanmaya başladı.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 29 Mayıs 2020 #45 Siz eski haline çevirin hocam. Bir de test yaptıralım. Konsolu denediniz mi?
ErdemKUS Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 106 29 Mayıs 2020 #46 Megaton dedi: Siz eski haline çevirin hocam. Bir de test yaptıralım. Konsolu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... konsolu denedinizmi derken ? biraz daha açıklarmısınız ? Megaton dedi: Siz eski haline çevirin hocam. Bir de test yaptıralım. Konsolu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... ekran kartı kullanımının %0 a düşmesinin darboğazla bağlantısı var mıdır ? şu pcde csgo bile oynayamıyorum.
Megaton dedi: Siz eski haline çevirin hocam. Bir de test yaptıralım. Konsolu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... konsolu denedinizmi derken ? biraz daha açıklarmısınız ? Megaton dedi: Siz eski haline çevirin hocam. Bir de test yaptıralım. Konsolu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... ekran kartı kullanımının %0 a düşmesinin darboğazla bağlantısı var mıdır ? şu pcde csgo bile oynayamıyorum.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 29 Mayıs 2020 #47 Oyunda konsola FPS Max 0 yazdınız mı ya da 120 gibi.
ErdemKUS Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 106 29 Mayıs 2020 #48 Megaton dedi: Oyunda konsola FPS Max 0 yazdınız mı ya da 120 gibi. Genişletmek için tıkla... hayır.fps problemim sadece csgoda olmuyor ki her oyunda var.
Megaton dedi: Oyunda konsola FPS Max 0 yazdınız mı ya da 120 gibi. Genişletmek için tıkla... hayır.fps problemim sadece csgoda olmuyor ki her oyunda var.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 29 Mayıs 2020 #49 Anladım test yapalım. Aida'ta da bilgisayar sonra algılayıcıya gelin hocam.
ErdemKUS Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 106 29 Mayıs 2020 #50 Megaton dedi: Anladım test yapalım. Aida'ta da bilgisayar sonra algılayıcıya gelin hocam. Genişletmek için tıkla...
Megaton dedi: Anladım test yapalım. Aida'ta da bilgisayar sonra algılayıcıya gelin hocam. Genişletmek için tıkla...