Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 29 Mayıs 2020 #61 O çok da önemli değil evet ya da hayır yalnız tekrar gelirse evet i işaretleyin ve bir de hangi ayarlarda? Ve konsol komutlarını denediniz mi?
O çok da önemli değil evet ya da hayır yalnız tekrar gelirse evet i işaretleyin ve bir de hangi ayarlarda? Ve konsol komutlarını denediniz mi?
ErdemKUS Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 106 29 Mayıs 2020 #62 Megaton dedi: O çok da önemli değil evet ya da hayır yalnız tekrar gelirse evet i işaretleyin ve bir de hangi ayarlarda? Ve konsol komutlarını denediniz mi? Genişletmek için tıkla... maalesef birdaha gelmedi evet diyemiyorum. konsol kodları derken neyi kastettiniz ? sorunum sadece csgoda olmuyor
Megaton dedi: O çok da önemli değil evet ya da hayır yalnız tekrar gelirse evet i işaretleyin ve bir de hangi ayarlarda? Ve konsol komutlarını denediniz mi? Genişletmek için tıkla... maalesef birdaha gelmedi evet diyemiyorum. konsol kodları derken neyi kastettiniz ? sorunum sadece csgoda olmuyor
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 29 Mayıs 2020 #63 Anladım CS:GO'da konsol varya oraya FPS Max 200 gibi yazman gerek.
ErdemKUS Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 106 29 Mayıs 2020 #64 Megaton dedi: Anladım CS:GO'da konsol varya oraya FPS Max 200 gibi yazman gerek. Genişletmek için tıkla... peki diğer oyunlarda ne yapmam gerek ? gta 5 pubg vs s PunchLiner dedi: Görev yöneticisini açın Performans kısmından bellek'i seçin sol taraftan. Daha sonra sayfayı biraz büyütüp MHZ değerini söyleyin. Genişletmek için tıkla... siz yardımcı olabilir misiniz ?
Megaton dedi: Anladım CS:GO'da konsol varya oraya FPS Max 200 gibi yazman gerek. Genişletmek için tıkla... peki diğer oyunlarda ne yapmam gerek ? gta 5 pubg vs s PunchLiner dedi: Görev yöneticisini açın Performans kısmından bellek'i seçin sol taraftan. Daha sonra sayfayı biraz büyütüp MHZ değerini söyleyin. Genişletmek için tıkla... siz yardımcı olabilir misiniz ?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 30 Mayıs 2020 #65 @enes.wtp Bu hocam yardımcı olur belki.
ErdemKUS Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 106 30 Mayıs 2020 #66 bu konuyu nasıl silebilirim ? yeni konular daha insanların daha çok ilgisini çekiyor yeni konu açıpta başkalarından çözüm beklemek istiyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 30 Mayıs 2020
bu konuyu nasıl silebilirim ? yeni konular daha insanların daha çok ilgisini çekiyor yeni konu açıpta başkalarından çözüm beklemek istiyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et