Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #11 Destek Lazım dedi: Birebir aynısını yaptım bende ilk başta ama kasa Silver stondu, SSD'ye illa gerek var mı elimdeki HDD'leri değerlendirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben işlemciyi 3200G gördüm, değiştirdim. Kasa uyumlu değildi. SSD şart.
Destek Lazım dedi: Birebir aynısını yaptım bende ilk başta ama kasa Silver stondu, SSD'ye illa gerek var mı elimdeki HDD'leri değerlendirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben işlemciyi 3200G gördüm, değiştirdim. Kasa uyumlu değildi. SSD şart.
D Destek Lazım Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 167 4 Mart 2021 #12 thedeuss dedi: Bir şey değil sistemine şimdiden hayırlı olsun güzel sistem toplamışın tam F/P Genişletmek için tıkla... Aslında benim alacağım PC farklı ama şu anlık erteledim R5 3600 1660S'li bir sistem topladıydım ama şu anlık ertelek zorunda kaldım malum stok sıkıntısı . Mehmet A dedi: Ben işlemciyi 3200G gördüm, değiştirdim. Kasa uyumlu değildi. SSD şart. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler üstat.
thedeuss dedi: Bir şey değil sistemine şimdiden hayırlı olsun güzel sistem toplamışın tam F/P Genişletmek için tıkla... Aslında benim alacağım PC farklı ama şu anlık erteledim R5 3600 1660S'li bir sistem topladıydım ama şu anlık ertelek zorunda kaldım malum stok sıkıntısı . Mehmet A dedi: Ben işlemciyi 3200G gördüm, değiştirdim. Kasa uyumlu değildi. SSD şart. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler üstat.