Ryzen 3 2200G Sistem Toplama

Ekran kartı varsa madem Ryzen APU seçmeye gerek yok bence. Daha çok ekran kartı almayanlar için tasarlanmış işlemci. Bütçe belirtirseniz belki daha iyi sistem önerebilirler.
Yukarıda belirttiğim gibi bütçem bu üç parça için 1000TL civarı. Önerilerinizi bekliyorum..

GT 1030 ile eşdeğer Vega 8 o yüzden GT 1030 üstü tercih etmek mantıklı.
Anladım. Peki ekran kartı almak yerine rami 4 gb daha artırıp 8 yaparak, aynı işlemci ve yukarıda önerilen anakart ile alacağım performans artar mı?
en azından lol için.

Anladım. Peki ekran kartı almak yerine rami 4 gb daha artırıp 8 yaparak, aynı işlemci ve yukarıda önerilen anakart ile alacağım performans artar mı?
Kesin bir şey diyemeyeceğim fakat performans APU sistemde belleğin frekans (mhz) sine bağlı.

Ya da fikir değiştirdim. YouTube'da yapılan testlerin çoğu 16gb ram ve r3 2200g maximum ayarlarda 100fps civarlarında yapılmış. 8gb ram ile o kadar iyi fps almam imkansız sanırım, tabi orta ayarlarda açarsam belki 100 fps yi geçebilir. Fikri olan varsa yanıtlasın lütfen.

yani demek istediğim r5 2400g ile 4gb ram yüksek - orta ayarlarda 100 fps'leri görür mü? çünkü vega 8 gt 1030 ile eşdeğer ise vega 11 neye eşdeğerdir.

Son düzenleme:
Anakartı çöpe atmayacak isen r3 1200 idealdir o anakart için.

1050 Ti yeterli gelir. RAM'i mutlaka 8 yap takılmalar yüzünden oyun oynayamazsın. 3000'e para yetmezse 2666 alabilirsin ama daha fazla düşmeni önermem.
hocam sakin 1050ti falan Alt tarafı lol oynayacağım, onda da 4gb ram ve r5 2400g fiyasko mudur, orta veya yüksek ayarlarda 100fps geçirir mi diye merak ettim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…