Y yasarkaratas Decapat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 7 19 Haziran 2019 #1 İş yeri için 2100 TL civarında bilgisayar lazım. Böyle bir sistem topladım, hardiskim zaten var o yüzden SSD seçtim. Bu bilgisayar iyi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2019
İş yeri için 2100 TL civarında bilgisayar lazım. Böyle bir sistem topladım, hardiskim zaten var o yüzden SSD seçtim. Bu bilgisayar iyi mi?
F fatihskrci Hectopat Katılım 22 Mayıs 2019 Mesajlar 172 19 Haziran 2019 #2 yasarkaratas dedi: İş yeri için 2100 TL civarında bilgisayar lazım. Böyle bir sistem topladım, hardiskim zaten var o yüzden SSD seçtim. Bu bilgisayar iyi mi? Eki Görüntüle 406139 Genişletmek için tıkla... Gayet iyi R7 240 da bi ekran kartı işlemlerinizi hızlandıracaktır o da size 400 TL civarına gelir
yasarkaratas dedi: İş yeri için 2100 TL civarında bilgisayar lazım. Böyle bir sistem topladım, hardiskim zaten var o yüzden SSD seçtim. Bu bilgisayar iyi mi? Eki Görüntüle 406139 Genişletmek için tıkla... Gayet iyi R7 240 da bi ekran kartı işlemlerinizi hızlandıracaktır o da size 400 TL civarına gelir
Y yasarkaratas Decapat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 7 21 Haziran 2019 #3 Birde bu sisteme windows xp kurmak istiyoruz muhasebe programları eski olduğu için 7 yi bile desteklemiyor, bu sisteme xp kurabilirmiyiz
Birde bu sisteme windows xp kurmak istiyoruz muhasebe programları eski olduğu için 7 yi bile desteklemiyor, bu sisteme xp kurabilirmiyiz
F fatihskrci Hectopat Katılım 22 Mayıs 2019 Mesajlar 172 21 Haziran 2019 #4 yasarkaratas dedi: Birde bu sisteme windows xp kurmak istiyoruz muhasebe programları eski olduğu için 7 yi bile desteklemiyor, bu sisteme xp kurabilirmiyiz Genişletmek için tıkla... Evet ama orjinal olmayabilir
yasarkaratas dedi: Birde bu sisteme windows xp kurmak istiyoruz muhasebe programları eski olduğu için 7 yi bile desteklemiyor, bu sisteme xp kurabilirmiyiz Genişletmek için tıkla... Evet ama orjinal olmayabilir
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.555 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Haziran 2019 #5 yasarkaratas dedi: Birde bu sisteme windows xp kurmak istiyoruz muhasebe programları eski olduğu için 7 yi bile desteklemiyor, bu sisteme xp kurabilirmiyiz Genişletmek için tıkla... Yeni nesil bir sistem olduğu için kuramazsınız. Ama sanal makine kurabilirsiniz.
yasarkaratas dedi: Birde bu sisteme windows xp kurmak istiyoruz muhasebe programları eski olduğu için 7 yi bile desteklemiyor, bu sisteme xp kurabilirmiyiz Genişletmek için tıkla... Yeni nesil bir sistem olduğu için kuramazsınız. Ama sanal makine kurabilirsiniz.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.555 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Haziran 2019 #6 fatihskrci dedi: Evet ama orjinal olmayabilir Genişletmek için tıkla... Windows XP UEFI BIOS desteklemediği için kurulamıyor.
fatihskrci dedi: Evet ama orjinal olmayabilir Genişletmek için tıkla... Windows XP UEFI BIOS desteklemediği için kurulamıyor.
F fatihskrci Hectopat Katılım 22 Mayıs 2019 Mesajlar 172 21 Haziran 2019 #7 Ribozom dedi: Windows XP UEFI BIOS desteklemediği için kurulamıyor. Genişletmek için tıkla... Ssd alıp başka bir bilgisayar da formatladıktan sonra sistemine takabilir
Ribozom dedi: Windows XP UEFI BIOS desteklemediği için kurulamıyor. Genişletmek için tıkla... Ssd alıp başka bir bilgisayar da formatladıktan sonra sistemine takabilir
WhiteFountain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.063 Makaleler 1 Çözümler 19 21 Haziran 2019 #8 fatihskrci dedi: Gayet iyi R7 240 da bi ekran kartı işlemlerinizi hızlandıracaktır o da size 400 TL civarına gelir Genişletmek için tıkla... 2200G'nin içindeki Vega 8 R7 240'dan daha güçlü zaten ne gerek var.
fatihskrci dedi: Gayet iyi R7 240 da bi ekran kartı işlemlerinizi hızlandıracaktır o da size 400 TL civarına gelir Genişletmek için tıkla... 2200G'nin içindeki Vega 8 R7 240'dan daha güçlü zaten ne gerek var.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.555 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Haziran 2019 #9 fatihskrci dedi: Ssd alıp başka bir bilgisayar da formatladıktan sonra sistemine takabilir Genişletmek için tıkla... Peki Boot edebilecek mi?
fatihskrci dedi: Ssd alıp başka bir bilgisayar da formatladıktan sonra sistemine takabilir Genişletmek için tıkla... Peki Boot edebilecek mi?
F fatihskrci Hectopat Katılım 22 Mayıs 2019 Mesajlar 172 21 Haziran 2019 #10 WhiteFountain dedi: 2200G'nin içindeki Vega 8 R7 240'dan daha güçlü zaten ne gerek var. Genişletmek için tıkla... İşlemci yorulmamış olur.
WhiteFountain dedi: 2200G'nin içindeki Vega 8 R7 240'dan daha güçlü zaten ne gerek var. Genişletmek için tıkla... İşlemci yorulmamış olur.