Yiğit baki Hectopat Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2020 #1 Merhabalar arkadaşlar X-plane 11 almayı düşünüyorum. Tek korkum oyunu akıcı bir şekilde oynayamamak. Sistem özelliklerim. Ryzen 3 2200G. 16 GB RAM. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar arkadaşlar X-plane 11 almayı düşünüyorum. Tek korkum oyunu akıcı bir şekilde oynayamamak. Sistem özelliklerim. Ryzen 3 2200G. 16 GB RAM. Yardımcı olursanız sevinirim.
D deleteaccount123 Decapat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 861 Çözümler 3 19 Şubat 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yiğit baki Hectopat Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2020 #3 deleteaccount123 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu testi izledim.Ama ne yapsam karar veremedim.videoda ki FPS ye göre almam doğru olur mu? Boşa para vermek istemiyorum.
deleteaccount123 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu testi izledim.Ama ne yapsam karar veremedim.videoda ki FPS ye göre almam doğru olur mu? Boşa para vermek istemiyorum.
D deleteaccount123 Decapat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 861 Çözümler 3 19 Şubat 2020 #4 Yiğit baki dedi: Bu testi izledim.Ama ne yapsam karar veremedim.videoda ki FPS ye göre almam doğru olur mu? Boşa para vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Adam işlemciyi 3.9GHZ'e sabitlemiş. Aldığı en yüksek FPS 37 sanırım. Akıcı oynanabilir aslında. 30 FPS ve üzeri akıcı oluyor.
Yiğit baki dedi: Bu testi izledim.Ama ne yapsam karar veremedim.videoda ki FPS ye göre almam doğru olur mu? Boşa para vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Adam işlemciyi 3.9GHZ'e sabitlemiş. Aldığı en yüksek FPS 37 sanırım. Akıcı oynanabilir aslında. 30 FPS ve üzeri akıcı oluyor.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.743 Makaleler 21 Çözümler 99 22 Şubat 2020 #5 Bu sim'in leş bir performansı var hiç bulaşmanı önermem zaten 25 FPS'de uçak mı kullanılır?