Ryzen 3 2200G Sistem Yüksek CPU Ve GPU Kullanımı

4bdulkadir

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Memur
Selam arkadaşlar. Yeni bir sistem topladım düşük bütçeli elimden geldiğince ve bir kaç oyunda FPS denemek istedim. MSI Afterburner programıyla gözlemleme yaptım. Kafamda takılan birkaç şeyi sormak istiyorum öncelikle sistemim şöyle;

Ryzen 3 2200G
GTX 750 Ti
8GB DDR4 2400 MHZ
MSI A320M PRO VD/S

Bu sistemi şu oyunlarda test ettim ve sonuç şöyleydi;
Ring Of Elysium 1600x900 çözünürlük. CPU ve GPU kullanımı nereydeyse %99 larda 50 FPS alıyorum. Düşük ayarlar.
Rainbow Six Siege 80-90 FPS alıyorum. Düşük ayarlar.
Farcry 5 35-50 FPS alıyorum. Düşük ayarlar.

Bu değerler normal mi? Bir ayar falan yapmam gerekiyor mu? Teşekkürler.

Grafikleri yükselttim fakat Ring of Elysium da değişen pek bir şey olmadı FPS aynı CPU kullanımı çok yüksek.
Rainbow'da CPU kullanımı %80 civarlarına düştü GPU%98-99

@merdoo95 Sistemde her hangi bir sıkıntı olabileceğinden o durumu sordum, çünkü bana garip geldi. Araştırmalarım sonucunda baktığım testlerde 2200G işlemci ve 750Ti performaslarında CPU ve GPU kullanım oranları hep yüksek..

Konuyu hortlatıcam biraz Battlfield 1 de hangi ayarı denersem deneyim ekran kartı kullanımı %100 olmuyor ve oyunda sürekli ani fps düşüşleri yaşıyorum. Asla 70 fps üstü göremiyorum bir türlü anlamadım denemediğim ayar kalmadı. Düşükte de ultrada da aynı fpsleri alıyorum neredeyse. Bir çözümü yok mudur ? Monitörüm 1600x900.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı